Özat: Kalan 4 maçı da kazanmalıyız

Adana Demirspor Teknik Direktörü Ümit Özat futbolcularla özel bir görüşme yaparak önlerindeki 4 maçtan 12 puan almaları gerektiğini söyledi. Önce Altay, ardından da ‘Adana Derbisi’nde Adanaspor’a 2 puan kaptıran Adana Demirspor’da Teknik Direktör Ümit Özat’ önceki gün yapılan antrenman öncesinde öğrencilerini sahada topladı, ardından da onlara uyarılarını sıraladı. Özat, “En kısa sürede toparlanıp yeniden ayağa kalkmalıyız. Hedefe ulaşmak için kalan 4 maçı da kazanmalıyız” dedi.

Ligde iki haftadır kazanamayan ve “Play-Off” yarışında geriye düşen Adana Demirspor, Bolu Beyi’ni gözüne kestirdi. Mavi-Lacivertliler, hafta sonu kendi sahalarında korşalaşacakları Boluspor maçının hazırlıklarını sürdürüyor. Teknik Direktör Ümit Özat nezaretinde yapılan idman ısınma koşularıyla başlayıp, koordinasyon hareketleriyle devam etti 5’e 2 top kapma ve pas çalışması yapan Mavi-Lacivertliler, dar alanda yapılan çift kale maçın ardından bireysel çalışmalarla idmanı tamamladı.

Teknik Direktör Ümit Özat, “Önümüzde dört önemli maç var. Bunlardan en önemlisi önümüzdeki hafta kendi sahamızda oynayacağımız Boluspor maçı. Hafta sonu oynayacağımız Boluspor maçı çıkış maçımız olacak. Oyuncularımın kritik 90 dakikadan zaferle ayrılıp hnem camiaya yeniden umut vermek, hem de kendilerini taraftarlara affettirmeniz için iyi bir fırsat.  Bu fırsatı en iyi şekilde değerlendirmek sizlerin elinizde” diye konuştu. (HABER: Mehmet KOL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor