Özat: Play-off yolunda son üç maçımız

Adana Demrispor Teknik Direktörü Ümit Özat, “Önümüzde Play-off yolunda son üç maçımız var. Bu üç maçımızı kazanıp, play-off potasında kalıp yolumuza devam etmek istiyoruz” dedi.

Ümit Özat, “Oyuncularımı Boluspor karşısında gösterdikleri oyunlarından dolayı kutluyorum. Başkanımız Murat Sancak’a da bize verdikleri emekten dolayı teşekkür ediyoruz. Oyuncularımız son iki maçın travmasını çabuk atlattılar. Geldiğimizden bu yana bizim organizasyonumuz gibi daha bize gol atan takım yok. Hep kendi hatamızdan gol yedik, bu kadar çalışmamıza rağmen. Camiamızı mutlu etmek için çalışıyoruz. Play-Off yolunda son üç maçımız kaldı. Bu sefer girdiğimiz o play-off potasında kalıp, yolumuza devam etmek istiyoruz. Sakat ve cezalı oyuncularımız çok fazla. Takımın ilk 11’ine giren 5 adam cezalı. Yükselişe geçtiğimiz maçlardan itibaren bir maç aynı 11 ile oynayamadık. Bu son üç maçımızda da taraftarlarımızı yanımızda görmek ve mutlu sona beraber ulaşmak istiyoruz” diye konuştu.

POTE GOLLERİYLE HAYAT VERİYOR

Adana Demirspor’un son Boluspor maçında attığı 2 golle golünü 14’e çıkartan Mickael Pote takımını sırtlıyor. Bir ara suskunluk geçiren Pote, son haftalarda yine golleriyle takımına hayat veriyor.

Pote, bugüne kadar çıktığı karşılaşmaların  çoğunda gol atma başarısı gösterdi. Pote’nin gol attığı takımlar, Gazişehir Futbol Kulübü, İstanbulspor (2), Hatayspor, Altınordu, Afjet Afyonspor, Boluspor, Balıkesirspor, Karabükspor, Gazişehir Futbol Kulübü (2), Altay ve Boluspor (2) kaydetti. Pote, üst üste 5 maçta da gol atma başarısı gösteremedi.  (HABER: Mehmet KOL)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor