Özel Estetik Diş Polikliniği açıldı

HABER: AYŞE TOPAK

ADANA (BÖLGE)-Özel Estetik Diş Polikliniği’nin 5.şubesi Yüreğir’de törenle açıldı.

Dt.Bülent Alper, eşi Dt.Semra Alper ve kızı Dt.Nehir alper yönetiminde 5.şubesinin kurdelisini İYİ Parti Teşkilat Başkanı, Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın kesti.

Merkezi Kenan Evren’de bulunan Özel Estetik Diş Polikliniği’nin Hayalpark, Mersin ve Turgut Özal Şubesi’nden sonra Yüreğir’deki beşinci şubesinin açılışına İYİ Parti Teşkilat başkanı, Genel Başkan Yardımcısı ve Ankara Milletvekili Koray Aydın, Ankara Milletvekili Halil İbrahim Oral, Isparta Milletvekili Aylin Cesur, Aksaray Milletvekili Ayhan Erel, Mersin Milletvekili Zeki Hakan Sıdali ve Behiç Çelik, CHP Adana Milletvekili Orhan Sümer, İYİ Parti Adana Milletvekili Mehmet Metanet Çulhaoğlu, İYİ Parti Adana İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu ve çok sayıda davetli katıldı.

AYDIN, “BİZİ BİR ARADA TUTAN BAĞLARIMIZ VAR”

Yüreğir’in en gözde diş polikliniği olma özelliğini de taşıyan Özel Estetik Diş Polikliniği’nin hayırlı olmasını dileyen Koray Aydın, yatırım yaparak vatandaşa hizmet götüren Dt.Bülent Alper’e de teşekkür etti.

Açılıştan önce bir konuşma yapan Aydın, Türkiye’nin beraber yaşama kültürünü edinmiş bir ülke olduğunu sösyleyerek, “Mayası sağlamdır, bizi bir arada tutan bağlarımız vardır. Bu sebepten dolayı güçlü ve ayakat duruyoruz. O bakımdan ayrışma siyasetini ortadan kaldıracak bir partiye ihtiyaç vardır. İYİ Parti onu temsil ediyor, ortak noktalarımız üzerinden birbirimizi anlayacağız. Ortak noktalarımızda 84 milyon insanı buluşturacağız, bunun faydalarını Türkiye görecek. Çünkü partimizin bu duruşu, oturttuğumuz sağlam zemin, milletimiz tarafından benimsendi. Göreceksiniz, ilk seçimde İYİ Parti milletimizin teveccühü ile birinci parti olacaktır” dedi.

HER HAFTA CUMA GÜNÜ ÜCRETSİZ DİŞ TEDAVİSİ

Merkezi Kenan Evren’de bulunan Özel Estetik Diş Polikliniği’nin sahibi Dt.Bülent Alper, Yüreğir Kozan yolu caddesindeki 5.şubesini açarak Yüreğir halkına Cuma günleri ücretsiz tedavi uygulayacaklarını belirterek, “Çok özverili çalışmalar neticesinde bugünlere geldiklerini, diş doktoru olan eşim ve kızım ile birlikte diş polikliniklerinin şubelerini artırarak halkımızın ihtiyaçlarını görmek istiyoruz. Bildiğiniz gibi geçtiğimiz günlerde Turgut Özal şubemizi açarak diş tedavisinin ne kadar önemli olduğunu vurgulamak istedik. Bu konuda gerçekten çok özverili çalışarak bugünlere geldik. Yüreğir şubemizde Adana’da bir ilki gerçekleştirerek Cuma günleri ücretsiz tedavi yapacağız” diye konuştu.

Özel Estetik Diş Polikliniği’nin beşinci şubesini kazandırdıkları Yüreğir’deki açılışta Dt.Bülent Alper, eşi Dt.Semra Alper, kızı Dt.Nehir Alper ve oğlu Saruhan Alper ile birlikte davetlilerle tek tek ilgilenirken açılışa katılarak bizleri yalnız bırakmayan tüm dostlarımıza teşekkür ederiz dediler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor