Özgür, Berivan’ına kavuştu

ADANA (BÖLGE)- Adana’nın sevilen iş insanı ve siyasetçi Aziz Aslan, iki yeğeninin düğün törenine Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karaların katılımı ile  Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, ise genç çiftin nikahlarını kıydı.

Aziz Aslan gelen konuklarını kapıda karşılayarak örnek bir ev sahipliği yaptı. Genç damat Özgür Aslan, gönlünü kaptırdığı Berivan Aslan ile yapılan muhteşem bir düğünde hayatlarını birleştirdi. Sular Vip’te  gerçekleşen düğün töreni muhteşem geçerken, Aziz Aslan’nın Milletvekilleri , İş İnsanları, Meclis üyeleri, siyasetçiler, dostları, akrabaları, iş arkadaşları bu mutlu günlerinde onları yalnız bırakmadılar. Gecenin geç saatlerine kadar ilerleyen törende davetliler, pisti bir an olsun boş bırakmazken, gelin ve damat da oyunları ile konuklara eşlik etti.

Sular Vip Salonu’nda gerçekleşen düğün töreninde konuklar gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendi  adından sıkça söz ettirecek bu düğün çok konuşulacak. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar konuşmasında, “Sevgili dostum Aziz Aslan’ın yeğenlerinin bu mutlu gününde sizlerle birlikte bu güzel birlikteliğe ortak olmaktan son derece mutluyum. Gecenin çiftine bir ömür boyu mutluluklar dilerken, Aslan ailesini de tebrik ediyorum.” dedi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karaların katılımı ve Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin’in nikahını kıydığı muhteşem düğünde Aslan Ailesi tüm katılımcılara teşekkür ettiler.

Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin , böylesine güzel bir günde mutlu bir ana şahit olmak ve bu güzel gençlerin nikahlarını kıymanın mutluluğunu yaşamaktayım bu gecenin çiftine bir ömür boyu mutluluklar diliyorum. 

Damadın annesi Halime  ve babası Muhammed Şah Aslan  ile gelinin annesi  Nezehet ve babası Faysal Aslan bu mutlu günlerinde kendilerini yalnız bırakmayan tüm dostlarına teşekkür ettiler. Konukları kapıda karşılayan ve tek tek ilgilenen düğün sahipleri, “Darısı tüm bekârlara olsun.” diye temennide bulundular.

Düğünün başlangıcında gelin ile damat güzel bir müzik eşliğinde salona giriş yaparken gecenin ilk dansını gerçekleştirdiler. Gecenin çiftleri düğünün ilk danslarını gerçekleştirdikten sonra düğün törenine katılan davetliler de gelin ve damada pistte eşlik etti. Muhteşem düğüne katılanlar gecenin ilerleyen saatlerine kadar gönüllerince eğlendiler.

Gelin ve damat açılış dansını yaptıktan sonra davetlilerle tek tek ilgilenerek, “Hoş geldiniz” dediler. Gelin ile damat konuklarla tek tek ilgilenirken, düğün sahipleri ise konukları bir an bile yalnız bırakmadılar ve davetlilerle yakından ilgilendiler. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam etti

CHP Adana milletvekilleri ile bir çok siyaset ve iş insanın katıldığı  düğünde Adana dışından gelen çok sayıda davetli de salonu doldurdu. Adana iş dünyası ve siyasetçiler genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diledi. Damat ve gelin, arkadaşlarıyla çiftetelli oynayarak, mutluluklarını ölümsüzleştirdiler.

Düğüne katılan davetliler gelin ile damadın birbirlerine çok yakıştığını belirterek, “Ömür boyu mutlu olsunlar, bir yastıkta kocasınlar” temennisinde bulundular. Gecenin ilerleyen saatlerine kadar devam eden düğün takı merasiminden sonra sona erdi. Düğüne katılanlar da genç çiftin mutluluğunu paylaşmanın sevincini yaşadılar. Bölge Gazetesi olarak genç çiftlere bir ömür boyu mutluluklar diliyoruz.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor