ÖZHAN PULAT TAKIMLA İLK ANTRENMANINA ÇIKTI

Adanaspor’da yeni sezon hazırlıkları Teknik Direktör Özhan Pulat idaresinde gerçekleştirildi. Çatalan Tesisleri’nde toplanan takımla tanışan Özhan Pulat, daha sonra yardımcılarını tanıttı. Antrenmana yeni transferler Eric Ayuk, Serhat Kot ve Kubilay Aktaş da katıldı.

Teknik Direktör Özhan Pulat antrenmandan önce yaptığı konuşmada, “Burada olduğum için çok mutluyum. Öncelikle futbolcularla tanışıp onların form durumlarını göreceğim. Daha nerelere transfer yapılması hakkında başkanımıza rapor vereceğim. Ona göre transfere devam edeceğiz. Şu ana kadar 3 transfer gerçekleştirildiğini gördüm. Geçen sezon depremden sonra ligden çekilen Adanaspor’da takımdan ayrılan çok futbolcu oldu, mutlak onların yerleri doldurulmalıdır. En son olarak bunlara Burak Çoban’da katıldı. Şimdilik elimizdeki futbolcu kadrosuyla çalışmalarımıza devam edeceğiz. Önümüzde 10 günlük bir zaman dilimi var. Bu zaman dilimini en iyi şekilde değerlendirip futbolcularımızı lige hazır hale getirmeye çalışacağız” diye konuştu.

Adanaspor, Burak Çoban’la karşılıklı konuşalarak yollarını ayırdı. Kulüpten yapılan açıklamada, “Futbolcumuz Burak Çoban ile karşılıklı anlaşarak yollarımızı ayırmış bulunuyoruz. Kendisine kulübümüze vermiş olduğu hizmetlerden dolayı teşekkür eder, bundan sonraki ftubol yaşamında başarılar dileriz” denildi. Turuncu-Beyazlılar’dan ayrıldıktan sonra Burak Çoban, Bodrumspor ile 3 yıllık sözleşme imzaladı. Burak Çoban, Adanaspor formasıyla geçen sezon 22 karşılaşmada 4 gol, 4 asistlik performans sergiledi. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor