PAPE CHERİF NDİAYE ŞİMŞEK’TE

Transfer dönemlerinin dikkat çeken takımı Adana Demirspor, Britt Assombalonga ile yollarını ayırırken, Pape Cherif Ndiaye ile sözleşme imzaladı. Çin Süper Lig ekiplerinden Shanghai Port’ta forma giyen Ndiaye ile kiralık olarak sözleşme imzalandı.

Mavi-Lacivertli kulüpten yapılan açıklamada, 32 yaşındaki forvet oyuncusu Pape Cherif Ndiaye, satın alma opsiyonuyla sezon sonuna kadar kiralandı. Açıkalmada şu ifadelere yer verildi; “Takımımız, Çin Süper Lig ekiplerinden Shanghai Port takımının formasını giyen forvet oyuncusu Pape Cherif Ndiaye ile yarım sezonluk kiralık, satın alma opsiyonlu sözleşme imzalamıştır” denildi. Öte yandan Mavi-Lacivertliler, Britt Assombalonga’nın sözleşmesinin ise karşılıklı anlaşarak feshedildiğini duyurdu. Assombalonga’nın İngiltere Championship ekiplerinden Watford’la prensipte anlaştı. Diğer taraftan sezon başında Fenerbahçe’den transfer edilen Arda Okan Kurtulan kiralık olarak 2.lige gönderildi. Kulübün sosyal medya hesabından yapılan açıklamada, “Oyuncumuz Arda Okan Kurtulan’ın TFF 2.Lig kulüplerinden TECO Karacabey Belediyespor’a yarım sezon kiralanması konusunda anlaşmaya varılmıştır” ifadesine yer verildi.

Adana Demirspor, ligin 21.haftasında deplasmanda karşılaştığı Demirspor Grup Sivasspor’u 2-1 yendi. Karşılaşmanın ilk yarısını Emre Akbaba’nın golüyle 1-0 önde kapatan Adana Demirspor, Akintola ile ikinci yarının 56.dakikasında 2-0 öne geçti. 63.dakikada Coffie ile farkı bire indiren Sivasspor, kalan dakikalarda başka gol bulamayınca karşılaşmayı 2-1 kazanan Adana Demirspor oldu. Demirspor bu galibiyetle puanını 37’ye yükseltti.  Diğer taraftan Adana Demirspor, Perşembe günü kendi saha ve seyircisi önünde oynayacağı Fenerbahçe maçının hazırlıklarına da dün start verdi. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor