“PARTİMİZ İKTİDAR OLACAK”

(HABER MERKEZİ)-İyi Parti Adana Milletvekili Metanet  Çulhaoğlu, Çukurova İlçe Başkanı  M. İlker Akça ilçe yöneticileri ile birlikte üye kaydı yaptılar.

İyi Parti Adana Milletvekili Metanet Çulhaoğlu yeni üyelere parti rozetlerini takarken coşkulu kalabalığa hitaben yaptığı konuşmada şunları  söyledi: “ Bugün burada yaklaşık elli kişiyi partimize üye yaptık. Başta Çukurova İlçe  Başkanımız  M. İlker Akça olmak üzere tüm yönetim kurulu üyelerine ve burada Çukurova ilçemize bağlı Salbaşı Mahallesinde bu imkanı bizlere sunan organize eden  Çukurova İlçe Başkan Yardımcımız Sn. Azmi Daldaban beye sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. Bizimle birlikte yol alacak bizlerle beraber yürüyecek Salbaşılı hemşehrilerimize de şükranlarımı sunuyorum. Geçmişte Fransızların Adana ‘ yı işgal ettiği dönemde siz Salbaşılı arkadaşlarımızın dedeleri buraya düşman ayağını sokmayan milliyetçi, Muhafazakar , ülkesi  için canını vermekten çekinmeyen insanların torunlarısınız, sizlerle ne kadar gurur duysak azdır.  Partimizin iktidarında Ulu Önder Mustafa Kemal ATATÜRK ‘ ün ilke ve inkılaplarından ayrılmayacağız bundan emin olun. Genel Başkanımız Meral AKŞENER ‘in önderliğinde partimiz iktidar olacak; Genel Başkanımız Meral Akşener de Cumhurbaşkanı olacaktır. Milletimizin beklediği Güçlendirilmiş Parlamenter Sistemi tesis edip, tüm vatandaşlarımıza hak ettikleri değer verilecektir. Hepinize sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

İYİ PARTİNİN YÜKSELİŞİNİ KİMSE DURDURAMAYACAK

İyi Parti Çukurova İlçe Başkanı M. İlker Akça da tüm katılımcılara teşekkür ederek yaptığı konuşmada şunları söyledi: “ Burada bizlerle beraber olan Yönetim kurulu Üyelerimize , Belediye Meclis Üyelerimize  ve İlçe Başkanlarımıza sonsuz teşekkürlerimi sunuyorum. İyi Parti her gün biraz daha büyümekte, bugün burada yaklaşık elli vatandaşımızı partimize üye yaptık. Birlik ve beraberlik içinde yaptığımız bu çalışma örnek bir çalışmadır. Partimize olan güven her gün daha da artmaktadır, bu duygularla daha da büyüyeceğiz. İyi Partinin yükselişini kimse durduramaz.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor