PATRİCK KLUIVERT, AYAĞININ TOZUYLA İDMANA ÇIKTI

Adana Demirspor’un yeni teknik direktörü Patric Kluivert, ayağının tozuyla takımın Topuk Yaylası’nda yaptığı antrenmana katıldı. Antrenmanda futbolcularla tek tek ilgilenen Kluivert’in takım hakkındaki ilk özlenimi olumlu oldu.

Mavi-Lacivertliler’de ilk hedef 27 Temmuz’da Avrupa Konferans Ligi 2.ön eleme turunda oynayacağı Romanya takımlarından CFR Cluj’u eleyip bir üst tıra çıkmak. Bunun için de çalışmalarına erken başlayan Adana Demirspor’da futbolcuların oldukça hırslı ve istekli oldukları gözlendi. Takımın başına Hollandalı teknik direktör Patric Kluivert’i getiren Başkan Murat Sancak da hedefinin daha yüksek olduğu ve yeni sezon ligi ilk 4 içerisinde bitirmek istediğini de her fırsatta dile getiriyor.

Teknik Direktör Patric Kluivert, “Takıma yeni katıldım. Öncelikle futbolcu arkadaşlarımızla tanışıp ne yapabilecekleri hakkında bilgi almak istiyorum. Geçen sezon oynanan maçları izleyeceğim. Takımda çok iyi futbolcular bulunuyor, başkanımızla görüştüğümüzde birkaç transfer daha yapabileceklerini söyledi. Onların da inşallah CFR Cluj maçına kadar yetişmesini bekliyorum. Konferans Ligi’nde ilk hedefimiz öncelikle gruplara kalmak, daha sonra gidebileceğimiz yere kadar gitmek istiyoruz. İnşallah bunu da taraftarlarımızla birlikte başaracağız. Duyduğum ve izlediğim kadarıyla Adana Demirspor taraftarı çok iyiler. Takımlarını maçın sonuna kadar desteklediklerini duydum, inşallah bu desteklerini bu senede sürdürüp başarılı bir sezon geçiririz” diye konuştu. (HABER: CANSU ERSOY)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor