PATRİCK KLUİVERT: BU SKOR BİZİ MUTLU ETMEDİ

Adana Demirspor Teknik Direktörü Patrick Kluivert maç sonu yaptığı açıklamada 1 puan aldıkları için üzgün olduklarını söyledi. Kluivert, mücadelede 3 puan istediklerini vurgulayarak şöyle konuştu:

“İlk 15 dakika Kayserispor’un bizden daha iyi oynadığını söyleyebiliriz. Daha sonrasında maça geri döndük, eksiklerden dolayı farklı bir  kadro ile çıktık. Onların da ne kadar iyi olduklarını da biliyoruz. Kayserispor’a karşı farklı bir şekilde oynamaya çalıştık. Maçın geneline baktığınız zaman da 1 puan aldığımız için üzgünüz. İyi oynadığımız bir maçtı. İlk yarıyı önde kapatmamıza rağmen sonrasında çok iyi pozisyonlar yakalasak ve baskı yapsak da rakibin taraftar desteğini alıp sonuna kadar mücadele etmesi 1-1’i getirdi. Maalesef sahadan 1 puan ile ayrılmak zorunda kaldık” dedi.

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Kayserispor maçı sonrası hocayı ve oynanan oyunu eleştiren taraftara cevap verdi. Başkan verdiği cevapta oyuncuları ve teknik heyeti tebrik etti. Sosyal medya üzerinden “Sonuçlardan, puan tablosundan bağımsız olarak sayın başkanımız böyle bir kötü bir oyuna ne memnundur ne de bu oyundan zevk alıyordur. Yüksek bonservis ücreti ödenip transfer yapılan, genç ve tecrübeli nokta atış oyuncular alınan ve sisteim oturmuş takım bu oyunu haketmiyor” ifadelerini kullanarak eleştiri yapan bir taraftara Başkan Murat Sancak, “Bırak bu işleri eksiklere rağmen aynı puanda olan deplasmanda galibiyeti kaçırmışken ve yenilmemişsen öp başına koy. Biraz ayağımız yer bassın. Oyuncularımızı ve teknik heyeti tebrik ediyorum” ifadelerini kullandı. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor