POLİS KURTARDI

Eve kilitlenen kadın, komşularının polise ihbarı üzerine yakalanan eşindeki anahtar alınarak kurtarıldı.

Adana’nın Seyhan ilçesinde meydana gelen olayda kurtarılan kadın, kıskançlık yüzünden eşinden her türlü şiddeti gördüğünü söyledi..

(HABER MERKEZİ)-Adana’nın Seyhan ilçesinde bir kadın, 20 yıllık evli  kocası tarafından eve kilitlendi, çığlık sesleri üzerine komşularının polise ihbarı sonucu kurtarıldı..

Alınan bilgilere göre olay şöyle gelişti; Adana’nın Seyhan ilçesi İstiklal Mahallesinde oturan ve 20 yıllık evli olan Sibel F. Kıskançlık nedeniyle kocası tarafından eve kilitlendi. Sibel F”nin yardım çığlıkları üzerine komşuları polise haber verdi.Olay yerine gelen güvenlik görevlileri kapıyı açabilmek için Murat F”yi buldu ve kapıyı açarak kurtardı.. Polisin kurtardığı kadın, kocasının kıskançlık yüzünden kendisini eve kilitleyip baskı uyguladığını söyledi.

KORUMA ALTINA ALINDI

Eşi tarafından eve kilitlenen ve kurtarılan katın  koruma altına altına alınırken,  polis merkezine götürülen eşi ise “ karımı kıskanıp dışarı çıkmasını istemediğim için eve kilitledim” diyerek kendini savundu.

20 YILDIR BASKI UYGULUYOR

Eşi tarafından eve kilitlenen ve komşularının ihbarı üzerine kurtarılan kadın, eşi için  “Kendinin yaptığı her şey ortaya çıkacak. Her türlü şiddete maruz kaldım. Şu anda bir şeyim yok ama psikolojik yönden çok baskı uyguladı. 20 senedir bu şekilde ben onu çektim, kendisi deli beni mahvetti. Bugün de beni eve kilitledi” diye konuştu.

Olayla ilgili sorgulamanın tamamlanmasından sonra sanık kocanın adliyeye sevkedileceği bildirildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor