Procademy Etkinlik Merkezi’nden sihirli dokunuşlar

HABER: Güleser KELEŞ

ADANA (BÖLGE)-Cilt bakımı ve güzellik bakımı konusunda Ülkemizin ve Adana’nın önde gelen kurumu ENPA MEDİKAL önemli bir etkinliğe imza atarak Türkiye’nin dört bir yanından farklı bilgi, tecrübeye sahip uzmanları Adana da bir araya getirdi.

Yaklaşık üç gün süren etkinliğe Türkiye mizin çeşitli vilayetlerinden ve Adana’dan yoğun ilgi vardı. Procademy Etkinlik Merkezi olarak düzenlenen etkinlikte bakım ve güzellik sektöründeki gelişmeler, bilgiler paylaşıldı.

Enpa Medikal in gerçekleştirdiği etkinliğin mimarı Özer Uygungelen açıklamasında “Bu yıl üçüncüsünü düzenlediğimiz etkinliğimizde bakım ve güzellik sektöründe kazandığımız tecrübe ve bilgi birikiminin her yıl revize edilmiş, en yeni ve güncel halini paylaşma gayesiyle gerçekleştirmiş bulunuyoruz. İşletme olarak güzellik ve bakım konusunda akademik uzman konuklarımızın görüşlerini de sağlayarak iş ve çözüm ortaklarımızla bilgilendirildik. Dahası dünyada bir numaralı üretici firmanın CEO’su olan satış ve dağıtım direktörü Dave Kang da çözüm noktasında büyük kolaylık ve fayda sağlayacak bilgiler aktardılar.” Şeklinde sözlerini sürdüren Özer Uygungelen” Etkinliğin sonucunda katılımcıların konukların memnuniyetlerini hissetmenin duygusunun yorgunluklarını tümüyle unutturduklarını “ifade etti.

Uzun yıllardan beri süren iş hayatının tüm tecrübeleriyle güzellik ve bakım araçları, ürünleriyle Ülkemizin önde gelen firmaları arasında yer alan Enpa Medikal Ülkemize ve Adana mıza yarattığı ekonomik katma değerleriyle de adından söz ettiren bir firma. Müteşebbislik konusunda önemli bir değer olan İşletme sahibi Özer Uygungelen son olarak açıklamasında süreci değerlendirerek şu açıklamalarda bulundu. “Çıktığımız bu ticari yolda bir hedef çizdik kendimize, dijital çağı yaşadığımız günümüzde bilginin en kullanışlı halini en kolay en hızlı şekilde buluşturduk. Güzellik ve bakım sektöründe bilgiyi katma değerli önemli bir ekonomik değer haline getirdik. Türkiye’nin dört bir yanından farklı bilgi ve tecrübeye sahip uzman akademik kişileri bir araya getirmeyi başardık. Bu konuda önce insan idolümüzle yolumuza devam ediyoruz.” Dedi.

  1. Pingback: Procademy Etkinlik Merkezi’nden sihirli dokunuşlar – ENPA MEDİKAL

Bir yanıt yazın

E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

Röportaj

Sağlık

Spor