Prof.Dr.Ünüvar’dan Nennioğlu’na ziyaret

HABER: Yener EKİNCİ

ADANA (BÖLGE)-Adana Sağlık-Sen Şubesi 4. Olağan Genel Kurulunda şube başkanlığına seçilen Bekir Nennioğlu ve yönetim kurulu üyelerine 23, 24, 25 ve 26. Dönem Adana Milletvekili, T.C. Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu üyesi Prof. Dr. Necdet Ünüvar hayırlı olsun ziyaretinde bulundu.

Şube binasında gerçekleşen ziyaret de Prof. Dr. Necdet Ünüvar, ‘Türk siyaset tarihinde 15 Temmuz dönüm noktasıdır. Cumhur İttifakının tüm adayları bizler için değerlidir. Yerel seçim çalışmalarında Cumhur İttifakımızın şuuru ile çalışmamız gerekiyor.

Sağlık personellerinin sıkıntılarını dinlemek, sorunlarına çözümcü yaklaşım  ile yaklaşmak ve sorunların çözümü noktasında adil olmak gerekmektedir. Bu konular da sizlere güvenimiz tamdır. Bizler sağlık çalışanlarını da Sağlık-Sen’i de önemsiyoruz. Sağlık-Sen Adana Şube Başkanlığına seçilen Bekir Nennioğlu beyi ve yönetim kurulu üyelerini tebrik eder Adana sağlık çalışanlarına hayırlar getirmesini Allah’tan niyaz eder ayrıca ev sahiplikleri için teşekkür ederim’’ dedi.

Ziyaretten memnuniyet dileklerini ileten Adana Sağlık-Sen Şube Başkanı Bekir Nennioğlu,” Prof.Dr. Necdet Ünüvar beyefendi milletvekilliği sürecinde olduğu gibi T.C. Cumhurbaşkanlığı Sağlık ve Gıda Politikaları Kurulu üyeliği yaptığı bu dönemde de sağlık personellerinin her zaman yanında olmaktadır. Bugün bizlere gerçekleştirdiği hayırlı olsun ziyareti ile sağlık personelinin yanında olduğunu tekrar göstermiştir. Sağlık personellerine verdiği destekleri ve ziyareti için teşekkür ederim. Sağlık personellerinin yaşadığı sıkıntıların çözümü noktasında emekleri için tüm sağlık personelleri adına şükranlarımı sunarım .’’ dedi.

Dostane bir ortamda gerçekleşen ziyaret Bekir Nennioğlu’nun, Prof.Dr.Necdat Ünüvar’a Kur’an-ı Kerim hediye etmesi ve karşılıklı iyi temenniler ile son buldu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor