Reis Ocakları Adana’da tek yürek tek ses

ADANA (BÖLGE)-Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’a direk bağlı olarak  çalışmalarına devam eden Reis Ocakları çalışmalarına devam ediyor.  Reis Ocakları Genel Koordinatörü Sezgin Yiğit , Önceki gün  Adana İl Başkanı Orhan Can ve Yönetim Kurulu Üyelerini ziyaret ederek Adana İl Başkanlığının sorunlarını dinleyerek fikir alış verişinde bulundu.

ADANA İL BAŞKANLIĞINI  BAŞARILI  ÇALIŞMALARI NEDENİYLE TAKDİR ETTİ

Reis Ocakları Genel Merkezi olarak  çalışmaları hakkında bilgiler veren Genel Koordinatör Sezgin Yiğit,  Milletimizin her daim yanında olduklarını belirterek ; Adana İl Başkanı Orhan Can ve Yönetim Kurulu Üyelerinin çalışmalarını yakından takip ettiklerini ifade etti. Sezgin Yiğit, Adana İl Başkanlığını başarılı  çalışmalarından dolayı tebrik ederek  her daim yanlarında olduklarını vurguladı.  

“ADANA’MIZA YATIRIM YAPMAK  İSTEYEN İŞ ADAMLARINA BELEDİYE BAŞKANLARIMIZ DAHA ŞEFFAF YARDIMCI OLMALIDIR”

Genel Koordinatör Sezgin Yiğit’in ziyaretinden memnun olduklarını belirten Reis Ocakları Adana İl Başkanı Orhan Can,  “ Biz Reis Ocakları olarak halkımızı pek yakında makam ve mevkilere ulaştıracağımıza söz veriyoruz. Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın bir süre önce iş adamlarıyla   düzenlediği toplantıda ifade ettiği gibi ülkemizin  daha fazla kalkınmasında en büyük görev patronlara düşüyor. Bütün patronlara, belediyelere , belediye başkanlarına görev düşüyor. Reis Ocakları Adana İl Başkanlığı olarak Adana’mıza yatırım yapan ve yapmak isteyen  iş adamlarımıza  şeffaf bir şekilde belediye başkanlarımızın yardım etmesi gerektiği çağrısında bulunuyoruz. Bu temennimiz ile vatandaşlarımız  yanımızda görmek bizleri  her daim mutlu edecektir.” Diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor