Rengarenk Citycoco’ların Talihlileri Belli Oldu

ADANA (BÖLGE)-Adana Optimum Alışveriş ve Eğlence Merkezi’nde, hayatına yeni bir heyecan katmak isteyenlerin tercihi olan güvenli, konforlu, çevre dostu  Citycoco Comfort V2 Elektrikli Motosikletler, yapılan çekiliş sonucunda talihlilerini buldu. 

 Optimum’un 5 Nisan’da başlayan 30 Haziran’da son bulan, aynı günde 150 TL ve üzeri alışveriş yapan ziyaretçilerin katılabildiği 5 Citycoco Comfort V2 hediyeli kampanyası sonuçlandı. 

Milli piyango yetkilileri ve noter huzurunda halka açık gerçekleştirilen çekiliş;  ziyaretçiler arasından rastgele seçilen 6 kişinin ellerinde rakamların bulunduğu keselerden, şanslı numaralı çekmesiyle başladı. On binlerce kişinin katıldığı kampanyanın çekilişini ziyaretçiler nefeslerini tutarak izledi. Açıklanan her rakamın ayrı bir heyecan yarattığı çekilişte 5 asil 5 yedek talihlinin kupon numaraları belirlendi. 

 Rahat kullanımı, çevre dostu, güvenlikli oluşu, kara yollarına çıkabilme özelliği, motosiklet ehliyetine ihtiyaç duymaması ve tarz oluşuyla özellikle gençler arasında günden güne popülerliğini artıran Citycoco V2 Elektrikli Motosiklet kampanyasına 52.663 kişi katılım gösterdi. 

 TALİHLİLER ÜÇ İLDEN

 5 farklı şase ve 22 farklı çamurluk rengiyle rengarenk bir sürüş keyfi sunan Citycoco kampanyasına çevre illerden de yoğun katılım gerçekleşti. 13128 numaralı kuponla Murat Tataroğlu Mersin’den, 42896 numaralı kuponla Özlem Saka Hatay’dan, 42996 numaralı kuponla Ahmet Barik, 27789 numaralı kuponla Kemal Çakır ve 39953 numaralı kuponla Nurcan Malcı Adana’dan Citycoco’yu kazananlar arasında oldu. Onbinlerce katılımın olduğu kampanyanın çekilişinde 5 de yedek talihli belirlendi.

2019 model Citycoco Comfort V2 Elektrikli Motosikletler, gerekli işlemlerin tamamlanmasının ardından önümüzdeki günlerde düzenlenecek törenle talihlilerine teslim edilecek.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor