Sağlık çalışanlarını unutmadılar

(HABER MERKEZİ)-Kızılay Seyhan Şubesi yöneticileri,  insanların sağlığı için gece gündüz fedakarca çalışan sağlık çalışanlarının Yılbaşı Gecesi yalnız bırakmayıp yeni yıllarını kutladılar.

Türk Kızılay’ı Seyhan Şube Başkanı Reşat Karaca’yı temsilen yönetim kurulu üyesi ve gazeteci İsa Ekici,  Kızılay Seyhan Kadın Kolları Başkanı Nuriye Arıkan, Gençlik Kolları Başkanı Semanur İşlek, Seyhan Kızılay Kurum Müdürü Yunus Emre Şık ve Gençlik Kolları Gönüllüleri hep birlikte Yılbaşı Gecesi Adana Kadın Doğum ve Çocuk Hastalıkları Hastanesi’ni ziyaret etti. İsa Ekici ve beraberindekiler, sağlık ordumuzun kahramanları hemşireler ve diğer sağlık çalışanlarının yeni yıllarını kutlayıp, devamlı yanlarında olduklarını gösterdiler.

Adana Doğum Ve Çocuk Bakımevine Bağlı Marsa Doğumevi Ve Yenidoğan Hastanesi Müdür Yardımcısı Berna Şahin, Sorumlu Hemşire Nilüfer Cinkır ile bir süre sohbet eden Kızılay Seyhan Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi Ekici ile beraberindekiler, yanlarında getirdikleri Yılbaşı pastalarını sağlık çalışanlarına ikram ettiler. Hep birlikte yılbaşı pastaları üzerindeki mumlar söndürülüp 2021 yılının sağlık, mutluluk getirmesi dilendi.

Sağlık çalışanları bu güzel sürpriz üzerine Kızılay çalışanlarına teşekkür ederken, Kızılay Seyhan Şubesi Yönetim Kurulu Üyesi İsa Ekici de, insanların sağlığı için fedekarca çalışan sağlık çalışanlarına her zaman yanlarında olduklarını belirterek, dünyayı etkisi altına alan koronavirüs salgınının 2021 yılında son bulmasını dilediklerini söyledi. Ekici, “Bu zor günlerimizde ölümü göze alarak insanları hayata döndürmeye çalışan sağlık çalışanlarımıza bu fedakarlıklarından dolayı teşekkür ediyoruz. Bu kötü günlerin bir an önce bitmesini ve insanlığın normal yaşamına dönmesini diliyoruz. Kızılay olarak her zaman sağlık çalışanlarımızın yanındayız. 2021’in sağlık çalışanlarımızın dileklerinin yerine geldiği bir yıl olmasını diliyorum” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor