SAHİBİNİN SESİ DEĞİLHALKIN SESİ BÖLGE HEP HALKIN HİZMETİNDE

-Binlerce insanın ekmek kapısı olan TEMSA’nın üretime kapatılmamasını başlattığımız kampanya ve kamuoyu baskısıyla durdurduk, binlerce çalışana ekmek kapısını yeniden açtık.

– Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’a bir şehit eşi aracılığıyla kurulan kumpası belgeleriyle ortaya çıkardık, olayın bir provokasyon olduğunu kanıtladık.

.Liselerarası futbol maçlarında Adana Yapı Meslek Lisesi’nin Adana şampiyonu, Türkiye şampiyonu, dünya şampiyonu, Orhan Uçak’ın Adana liselerarası gol şampiyonu, Türkiye şampiyonu, dünya şampiyonu olmasının önünü açtık.

-Altın Koza Film Festivali unutturulmuştu, uyandırdık, kampanyalar başlattık, film yapımcılarını, film oyuncularını Adana’ya davet ettik, başta gazeteci Yazar Nebil Özgentürk, Adanalı oyuncu Menderes Samancılar olmak üzere film yapımcılarını Adana’da bir araya getirdik, tüm konaklama, ulaşım ve yeme içme masraflarını BÖLGE karşıladı ama bir davet bile almadık.

-Çukobirlik’in kapatılmamasını, aksi halde Adana ekonomisinin çökeceğini, binlerce insanın işsiz kalacağını, ailelerin perişan olacağını söyledik, yazdık, ekonomiden sorumlu Bakanı Adana milletvekili Halit Dağlı aracılığıyla Adana’ya davet edip toplantılar düzenledik ama kendi içimizden hançerlendik.

-Ama BÖLGE GAZETESİ lider gazete olmanın sorumluluğuyla görevini yapmayı kararlılıkla sürdürecek.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor