ŞAMPİYON SAHAYA ÇIKIYOR

Geçen sezon Spor Toto Süper Lig’de Türkiye Şampiyonu olan Adana Çiltar Masa Tenisi İhtisas Kulübü, 2022-2023 sezonunun ilk maçında Balıkesir’de 2 günde 4 kritik karşılaşmaya çıkacak. Temsilcimiz hedefini üst üste 2’nci şampiyonluk olarak belirlendi.

MAÇLAR 29 EKİM’DE START ALIYOR

Masa Tenisi Federasyonu 2022-2023 Spor Toto Sezonu Süper Lig 1. Devre karşılaşmaları bu hafta sonu oynanacak karşılaşmalarla start alıyor. Geride bırakılan sezonda güçlü rakiplerini geride bırakan Çiltar Masa Tenisi İhtisas Kulübü, takviyeli kadrosuyla güçlü rakiplerin karşısında yerini alırken ilk hafta KBS Samsun, Hatay Büyükşehir Belediye, Daruşafakaspor ve Kastamonu SK gibi rakiplerle mücadele edecek.

KADROYA ÖNEMLİ TAKVİYE GELDİ

Geçen sezon kadro kalitesiyle şampiyonluk kupasını kazanan Çiltar Masa Tenisi İhtisas, bu sezon kadrosuna A Milli sporcumuz Ziver Gündüz’ü kattı. Gücüne güç katan, hedefini yine şampiyonluk olarak belirleyen başarılı temsilcimiz Balıkesir etabından sonra 2. Etap maçlarını ise Adana’da oynayacak. Takımın başında ise geçen sezon olduğu gibi Türkiye’nin en önemli antrenörlerinden biri olan Sunay Atakan olacağı kaydedildi.

AVRUPA’DA ÜLKEMİZİ TEMSİL EDECEK

Yeni sezonda ülkemizi Avrupa kupaları maçlarında temsil edecek olan Adana Çiltan Masa Tenisi İhtisas, geçen sezon lig şampiyonluğunun yanı sıra Türkiye Kupası şampiyonluğunu da elde etmişti. A takım düzeyinde parlak sonuçlar alarak şehrimizi en iyi şekilde temsil eden kulüp aynı zamanda altyapı çalışmaları ve katıldıkları organizasyonlardaki başarılarıyla da göz kamaştırmaya devam ediyor.

ÖZEL HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor