ŞAMPİYON VEFASPOR

Bölgesel Amatör Ligin yeni ekibi Adana Vefaspor, ilk kez katıldığı U18 Türkiye Şampiyonasında ilk etap turunu şampiyonlukla tamamladı. Kahramanmaraş’ta düzenlenen organizasyonda finalde Kayseri’nin Atletik FK’yı Emrullah Çelebi’nin golüyle 1-0 mağlup ederek tur atladı.

İlk Türkiye şampiyonasına katılan Adana Vefaspor’dan büyük başarı.. Kahramanmaraş’taki 3 maçını da galibiyetle kapatan Adana Vefaspor,, finalde sabırlı ve etkili oyunuyla bir üst tura adını yazdırdı.. İlk yarısı golsüz sonuçlanan Kayseri Atletik karşılaşmasında çok şık bir kafa golü kaydeden Emrullah takımına 3 puanı hem de turu getirdi..

Sırasıyla Kırşehir, Yeşilyurt Malatya ve Kayseri Atletik takımlarını deviren ve U18 Türkiye şampiyonasında adını 2. tura yazdıran Adana Vefaspor, karşılaşma sonrası objektiflere zafer pozu verdi. Adana’dan gelen taratarlarıyla birlikte bütünlük sergileyip maç boyunca çok iyi bir uyum yakalayan temsilcimiz takım halinde inanılmaz bir oyun ortaya koydu

Adana Vefaspor’un hedefi U18 yaş grubunda Türkiye şampiyonluğu olarak belirlendi. Kahramanmaraş’ta karşılaşmaları takip eden futbolseverleri kendilerine hayran bırakan beyaz aslanlar, maçı takip eden takımların izleme komiteleri tarafından da tam not aldı. Adana Vefaspor, amatör de olduğu gibi altyapıda da adeta devrim yapmaya devam ediyor.

Adana Vefaspor Kulüp Başkanı Cengiz Kaskat, teknik ekibi, oyuncularını ve maçı takip etmek için K.Maraş’a gelen taraftarlarına teşekkür etti. Müthiş bir turnuva geçirdiklerini ve çok etkili bir oyun sergilediklerinin altını çizen  Kaskat, “İlk turnuvamızda elde edilen şampiyonluk önemli.. Darısı diğer turlara. Emeklerimizin karşılığını almaktan dolayı çok ama çok mutlu oldum” diyerek sözlerini tamamladı…

HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor