ŞAMPİYONLUK KUPASI SİVİŞLİSPOR’UN

Seyir zevki yüksek, bol gollü geçen Aladağ Futbol Turnuvası sona erdi, şampiyonluk kupası Sivişlispor’un oldu. Toplamda 3’ncü kez bu kupayı kazanan kırmızı beyazlılar finalde son şampiyon Meydan Gençlik’i Berkay ve Yakup’un gollleriyle 2-0 mağlup eden  Sivişlispor maç sonrası büyük sevinç yaşadı.

BAŞKAN MEHMET AYTEN HAVALARDA!

Aladağ Turnuvasının en genç başkanı olan Mehmet Ayten, ilk yılındı Sivişlispor ile şampiyonluk sevinci yaşadı. Karşılaşmanın hemen bitimi sonrası kırmızı beyazlı oyuncu grubu başkanları havaya attı, şampiyonluğu ona armağan etti. AKP Millet Vekili Tamer Dağlı’da şampiyon olan takım oyuncuları tek tek kutlayarak başarı dileklerini yeni sezonda da sürmesini istedi.

ALADAĞ TURNUVASINA RENK KATTI

Şampiyon Sivişlispor takımı Aladağ Futbol Turnuvasına oynadığı futbol ile adeta renk kattı. Kırmızı Beyazlı ekip Aladağ Belediye Başkanı Mustafa Akgedik’den maç sonrası şampiyonluk kupasını alırken taraftarlarıyla birlikte kenetlenme örneği göstererek hak ettiği şampiyonluğa uzandı. Tüm stat ise Sivişlispor takımını başarısından dolayı ayakta alkışladı.

HAK ETTİK VE ŞAMPİYON OLDUK

Şampiyonluğu hak ettik diyen Sivişlispor Başkanı Mehmet Ayten, “Büyük bir aile olduk ve birbirimize kenetlendik. Sonuçta şampiyonluk ipini biz göğüsledik. Oyuncularımı yürekten kutlarken her zaman arkamda olan ve bana desteğini hiç esirgemeyen eşime sonsuz teşekkür ediyorum. Hayatım boyunca unutamayacağım bir kupanın mutluluğu içinde sezonu tamamladık” dedi.

HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor