ŞAMPİYONLUK PRİMİ 1 MİLYON TL

Türkiye Futbol Federasyonu Yönetim Kurulu, yaptığı toplantıda daha önce 19 Süper Lig takımımın katılımı ile kurulması kararlaştırılan Rezerv Lig ile ilgili esasları belirledi.

GALİBİYET PRİMİ 100 BİN

Türkiye Futbol Federasyonu Rezerv Lig’e ilişkin çok önemli açıklamalarda bulundu. Yılan hikayesine dönen lig kesin olarak başlarken şampiyon olacak takım 1 Milyon TL para ödülü alacak. 2’nci olan takıma 500 Bin TL, 3’ncü takıma 300 Bin başarı ödülü verilecek. Ayrıca galibiyet primi 100 Bin TL olurken beraberliğe 50 Bin TL para ödülü olacak. Bu arada İl dışına çıkacak takımlara ise 50 Bin TL deplasman yardımı yapılacak.

LİGE KATILMAYAN YANDI!

Lige katılmayan veya katılacağını bildirmesine rağmen ligden çekilen kulüplere 5 Milyon TL  para cezası verilecek.. Lige katılım göstermeyen veya ligden çekilen kulüplerden alınacak cezalar bir fona aktarılarak lige katılan kulüplere ödül olarak dağıtılacak. Ayrıca kulüplerin 35 kişilik A Takım Listesinde bulunan yerli ve yabancı tüm futbolcular, Rezerv Lig müsabakalarında oynayabilirler. A Takım Listesine yazılmayan Gelişim Liglerinde yabancı uyruklu futbolcular Rezerv Lig müsabakalarında oynayamazlar.

HABER: İRFAN İŞİSAĞ

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor