‘Sanayi Kampüsü’ projesi masaya yatırıldı

ADANA (BÖLGE)-Adana Sanayi Odasının Adana Metal Sanayi Sitesinde yapmayı planladığı “Sanayi Kampüsü” projesinin bilgilendirme toplantısı Vali Mahmut Demirtaş Başkanlığında gerçekleştirildi.

Valilik toplantı salonunda düzenlenen toplantıya Vali Yardımcısı Murat Süzen, Adana Sanayi Odası Başkanı Zeki Kıvanç ve ilgili yetkililer katıldı.

“Sanayi Kampüsü” içinde yer alması planlanan “Kobi Yetkinlik ve Digital Dönüşüm Merkezi”, “İnovasyon Merkezi”, “Tasarım Merkezi” ve “Mesleki Eğitim Merkezi” hakkında detaylı bilgilendirmelerin yapıldığı toplantıda Vali Demirtaş kısa bir değerlendirmede bulundu.

Sanayi Kampüsü ile sanayicilerin rekabet güçlerinin arttırılacağını, nitelikli eleman temini sorununun çözüleceğini ve işletmelerin yüksek katma değerli tasarım yönü kuvvetli ürün üretimlerine yönelik katkılarda bulunulacağını dile getiren Vali Demirtaş; “Kurulacak tesisin en doğru şekilde planlanması ve bu anlamda gerekli fizibilite çalışmalarının yapılması, tesisin sürdürülebilirliği, Adana sanayisi ile bölge ekonomisine sağlayacağı katkılar açısından kritik önem taşımaktadır. Bu bağlamda Adana Valiliği olarak bizler de projenin bir an evvel hayata geçirilmesi için elimizde gelen desteği vermeye hazırız.” şeklinde konuştu.

Toplantı yapılan bilgilendirme sunumu ve değerlendirmelerin ardından sona erdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor