SANCAK: ‘FARKINI ÖDEDİM’

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, Yunus Akgün’e araba hediye ettiği olayın iç yüzünü sosyal medya hesabından açıkladı.

Adana Demirspor’da kiralık döneminde tekrar yıldızı parlayan Yunus Akgün, forma giydiği dönemde Mavi-Lacivertlilerden formasını giydiği dönemde kalan 400 bin TL alacağı olduğu iddia edilmiş ve Murat Sancak’ı arayarak “Başkanım benim şu kadar alacağım vardı, araba almayı düşünüyordum” dediği öne sürülmüştü. Başkan Sancak’ın ise genç yıldıza 1.2 milyon TL’lik araba aldığı ifade edilmişti. Başkan Murat Sancak, sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımla olayın perde arkasını açıkladı. Sancak, Twitter’den attığı tweet’te, “Bu işin aslı; Yunus’un bonuslardan hak ettiği 690 bin TL’ydi. Beğendiği araba Mercedes’ti, o da 1 milyon TL’ydi. Ben de ona dedim ki, ‘Mercedes sana olmaz, sen daha gençsin..’ BMW 320 beğendi, onun fiyatı 1.700’dü. Ben de ona ‘Bonusların dışında sana hediyecem olacak.’ demiştim. Farkı ödedim” ifadelerini kullandı.

Öte yandan Adana Demirspor 13 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45’de kendi sahasında karşılaşacağı Demir Grup Sivasspor maçı hazırlıklarına da Teknik Direktör Vincenzo Montella yönetiminde devam etti. Antrenmanda futbolcuların oldukça istekli ve hırslı oldukları gözlenirken, Teknik Direktör Montella, futbolcuları toplayarak Demir Grup Sivasspor maçının önemine ve rakiplerinin üstün olduğu tarafları anlattı. (HABER: YENER EKİNCİ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor