Sancak: Hocamız görevinin başındadır

Adana Demirspor Kulüp Başkanı Murat Sancak, son günlerde teknik direktör Ümit Özat ile ilgili asılsız çıkan haberlerle ile açıklamalarda bulundu.

Murat Sancak, “Önceki akşam saatlerinde ulusal bir spor gazetesinin İnternet sitesinde teknik direktörümüz Ümit Özat’ın görevden alındığına dair haberler yer almaktadır. Hatırlanacağı üzere Teknik Direktörümüz Ümit Özat ile lig maçlarımız devam ederken aynı zamanda Play-Off maçları oynanmadan önce, hocamız ile yeni sözleşme imzalandığını ve 2019-2020 sezonunda takımımızın başında olacağını spor kamuoyuna duyurmuştuk. 

Bu tarz  hayal ürünü haberlere itibar edilmemesini kamuoyundan ve camiamızdan hassasiyetle rica ediyoruz. Hocamız önceki gün Adana’ya gelmiş ve 2019-2020 futbol sezonunun ilk antrenmanda takımın başında yer almıştır. Yeni sezonda birlik ve beraberlik içinde her şartta takımımıza destek olarak şampiyonluk hasretine son vermek istiyoruz. Adana Demirspor Ailesine zarar vermek isteyenlere fırsat vermeyelim” diye konuştu. (HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor