SANCAK: MAALESEF EMELLERİNE ULAŞACAKLAR

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak, bazı taraftarların sosyal medya (Twitter, Instagram) üzerinden hakaret boyutunda yazı yazmalarına isyan etti. Instagram’dan bir kullanıcının (Nasıl güzel mi böyle. Futboldan memnun musunuz? Ben size bir şey demiyorum. Rabbim size evlat acısı göstersin” sözlerine Başkan Sancak, “Bana bunu da dediniz ya, birşey demiyorum artık” ifadelerini kullandı. Başkan Sancak sonrasınad “Neyse, Allah akıl sağlığı versin o şahsa. Daha genç 19 yaşında, ben yazmadım kuzenim Arif yazdı dedi vs vs. O’nu ben affettim, Allah cc akıl versin inşallah. Gençtir büyüyence anlar” açıklamasını yaptı.

Bir taraftarın, “İstiyorlar ki Murat Sancak takımı bıraksın. Kulüp 3-5 kişiye kalsın and olsun ki Adana Demirspor kulüp düşmanlarına etek giydieceğiz başkanım” ifadelerine Sancak, “Emellerine maalesef ulaşacaklar” şeklinde cevap verdi. Başkan Murat Sancak yazılanlara son olarak, “Kimseyi mutlu edemeyiz, senin istediğini başkası istemiyor, başkasının istediğini sen istemiyorsun o yüzden. Şunu alın bunu alın demeyin çünkü dinlemiyorum artık kusura bakmayın. Ha baktım olmuyor o zaman kimi getirirseniz getirin” açıklamasını yaptı.

Bu arada Adana Demirspor bu hafta sonu deplasmanda oynayacağı Boluspor maçının hazırlıklarına Teknik Direktör Cüneyt Dumlupınar yönetiminde kendi tesislerinde yaptığı antrenmanla başladı. Antrenmanda futbolcuların oldukça hırslı oldukları gözlendi. İstanbul’da tedavisi tamamlanan Kerim Avcı da Adana’ya dönerek çalışmalarına başladı. Kerim Avcı, kendisine verilen program dahilinde antrenmanlarına devam edecek.  Diğer taraftan Mehmet Akyüz, takımdan ayrılmak için Başkan Murat Sancak’tan izin istediği ve başkanın kendisine izin verdiğini açıkladı. (HABER: UĞUR BAŞARAN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor