Sancak: Süper Lig için resmi başvuruyu yaptık

Adana Demirspor Başkanı Murat Sancak yaptığı açıklamada, Süper Lig-‘in 22 takım olması ve Mavi-Lacivertli kulübün yükseltilmesi ile ilgili Türkiye Futbol Federasyonu’na resmi başvuru yaptıklarını belirtti.

Başkan Sancak yaptığı açıklamada,”Çok değerli Adana Demirspor taraftarları, dedikodulara itibar etmeyin, Süper Lig ile ilgili başvurular Türkiye Futbol Federasyonu’na yapılır, Kulüpler Birliği’ne değil. Karar merci TFF’dir” ifadelerini kullandı. Başkan Murat Sancak başvuru yaptıklarını ve cevap beklediklerini ifade ederken, “Bizim başvurumuz var, takdir ve onay TFF’dedir. Takımımız önceki akşamdan itibaren Bolu’da kampa girmiştir. Federasyon’dan net karar geldikten sonra, genel bir bilgilendirme ve yaşanan süreci neden, niçin, nasıl olduğunu açıklığıyla anlatacağım. O yüzden benden duymadığınız, resmi açıklamalar dışında sosyal medyada yapılan hiçbir habere inanmayın ve itibar etmeyiniz” dedi.

ANDERSON GERİ DÖNDÜ

Bir dönem Adana Demirspor forması da giyen Anderson, Mavi-Lacivertli takımın teknik ekibine dahil oldu. Futbolu Adana Demirspor’da bırakan Brezilyalı yıldız isim Anderson artık teknik heyette yer alacak. 2018-2019 yıllarında Adana Demirspor’da futbol oynayan 32 yaşındaki isim, Mavi-Lacivertli forma altında 15 karşılaşmada görev aldı. Bolu’da yeni sezon çalışmalarına başlayan Adana Demirspor’da Anderson da antrenmanda yer aldı. Adana Demirspor’da yeni sezon öcnesi teknik ekibe Serkan Damla da dahil oldu. Mavi-Lacivertli takımın teknik ekibi şu isimlerden oluştu: Cüneyt Dumlupınar, Volkan Arslan, Anderson, Nedim Askeri, Seyhan Göcen, Serkan Damla, Uğur Yazıcı (HABER: Murat ÖZKARDEŞ)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor