Sarıçam Belediye Başkanı Uludağ’dan yeni yıl mesajı

ADANA (BÖLGE)-Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, ”2019’un ülkemize, tüm insanlığa, sağlık mutluluk, huzur, barış, birlik beraberlik yılı olmasını diliyorum. ”dedi.

Sarıçam Belediye Başkanı Bilal Uludağ, yayımladığı yeni yıl mesajında 2018 yılında da Adana ve Sarıçam halkının kendilerine olan güvenlerini boşa çıkarmadıklarını, söz verdikleri proje ve hizmetlerin tamamına yakınını yerine getirdiklerini ifade etti. 

Başkan Bilal Uludağ,  mesajında şu görüşlere yer verdi: “Tüm hemşerilerimizin büyük ümitler beslediği, yeni bir dönemin başlangıcı olan, 2019 yılı, geride bırakacağımız yılda yaptıklarımızın değerlendirilmesi ve yeni hedeflerin belirlenmesi açısından büyük önem taşımaktadır.

2019 yılında da yapacağımız tüm hizmetlerde halkımızı daha iyiye, daha doğruya götürmek, onların huzur içerisinde olmalarını sağlamak ve daha fazla çalışmak zorunda olduğumuzun bilincindeyiz. 2018 yılı acılarımızla, sevinçlerimizle geride kalıyor. Umarım 2019 size daha fazla umut, daha fazla sevinç ve daha fazla mutluluk getirir. 

Bu duygu ve düşüncelerle; 2019 yılının başta ülkemize, tüm insanlığa ve hemşerilerimize huzur getirmesi, başarının ve sevginin sürekli olması, birlik ve beraberlik anlayışımızın daha da pekişmesine vesile olmasını diliyor, sevgi ve saygılarımı sunuyorum.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor