“Sayacılarla daha da güçlendik”

(HABER MERKEZİ)-Adana Ayakkabı İmalatı Çalışanları Derneği başkan, yönetim kurulu ve çalışanlarının siyasi tercihi İYİ Parti oldu. Sayacıların toplu katılımın törenine İl Başkanı Göktürk Boyvadaoğlu, Seyhan İlçe Başkanı Misal Bolat ve Yüreğir İlçe başkanı Enis Akyürek’te katıldı. 

Bugüne kadar siyasi tercihleri saklı tutan Adana Ayakkabı İmalatı çalışanları, İYİ Partiye destek verme kararı aldı. Dernek Başkanı Mustafa Özay, İYİ partiyi yakından takip ettiklerini ve sorunlarının çözümü için kendilerine yakın siyasi partinin İYİ Parti olduğunu söyledi. 

İl Başkanı Göktürk Boyvadağolu, Sayacıların partilerini tercih etmelerinden dolayı memnunluk duyduğunu belirterek, “ Ayakkabı imalatında çalışan arkadaşlarımızın partimizi tercih etmesi bizleri mutlu etmiştir. Sorunlarının çözümü yolunda parti olarak elimizden gelen çalışmayı yapacağız.” Dedi. 

Boyvadaoğlu ayrıca şunları söyledi. “ Partimizin kuruluşundan bu güne kadar hep çalışanlarımızın, emekçi halkımızın, işçimizin, memurumuzun, çiftçimizin yanında olduk ve olmaya da devam ediyoruz. Ülkenin içinde bulunduğu ekonomik sıkıntı insanlarımızın artık dayanacak gücünün kalmadığının bir göstergesidir. İYİ iktidarında ülkemizin tüm sıkıntılarını çözecek kadrolarımız hazır. İYİ Parti olarak bizlerde milletimizin emrindeyiz. Onların sıkıntıları bizim sıkıntımızdır.” 

İYİ Partiye Adana Ayakkabı İmalatı Çalışanlar Derneği Başkanı Mustafa Özay, Muhittin Özay, Elvan Özay, Mahmut Çelik, Şehmus İnce, Hıdır Çetinkaya ve 150 kişi katılım sağladı. Katılım törenine İl Başkan Yardımcıları, Meclis üyeleri, İlçe başkan yardımcıları, Gençlik Kolları Başkanları katıldı.  

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor