Sayim Yılmaz’dan Alevi canlar adına teşekkür

ADANA (BÖLGE)-Bu yıl 56.sı düzenlenen Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinliklerine Adana’dan yoğun bir katılım gerçekleştirildi. Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şube Başkanı Sayim Yılmaz, etkinliğe desteklerini esirgemeyen başta Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar olmak üzere, CHP Adana İl Başkanı Mehmet Çelebi, Seyhan Belediye Başkanı Akif Akay, Ceyhan Belediye Başkanı Kadir Aydar, Adana Milletvekilleri Orhan Sümer ve Müzeyyen Şevkin’e teşekkür etti. 

Hacıbektaş Belediyesi tarafından organize edilen 56. Ulusal, 30. Uluslararası Hacı Bektaş Veli Anma Törenleri ve Kültür Sanat Etkinlikleri çerçevesinde Adana’dan yoğun bir katılım gerçekleştirildi. Nevşehir’in Hacı Bektaş İlçesindeki etkinliğe Adana’dan 27 otobüs ile yaklaşık 1.800 kişi katıldı.

Hacı Bektaş Veli Anadolu Kültür Vakfı Adana Şube Başkanı Sayim Yılmaz yaptığı açıklamada, Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar tarafından 25 otobüs tahsis edildiğini ve etkinliğe özel araçlarıyla gelen tüm canları da unutmadığını kaydetti.

Yılmaz yaptığı açıklamada şu görüşlere yer verdi; “Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Karalar etkinlik çerçevesinde 3 gün boyunca etkinliğe gelen tüm canlara sabah kavatlısı öğle ve akşam yemeği verdiği gibi tüm canların çay, şeker, su gibi ihtiyaçlarını karşıladı ve kurban lokmasına katıldı. Adana’dan Hacı Bektaş etkinliğine giden 5 kurum farklı noktalarda konakladıkları için hizmetlerin aksamaması için Başkanımız Zeydan Karalar denetiminde en üst seviyede tutan sevgili belediye başkanımıza Adana’dan giden canlara bu hizmeti vermesinden dolayı teşekkür ediyoruz. Büyükşehir Belediyesi Hacı Bektaş  İlçesi’nin daha temiz olması, 25 temizlik personeli ve 2 adet vakumlu yer süpürgesi, Seyhan Belediyesi 10 personel, 1 çöp kamyonu ve 1 adet su arasözü, Çukurova Belediyesi 10 personel, 1 adet çöp kamyonu,1 adet su arasözü göndermişlerdir. Alevi canlar adına yapılan bu hizmetlerden dolayı tüm katkı koyan belediye başkanlarımıza milletvekillerimize büyükşehir belediyesi genel sekreterimize, genel sekreter yardımcılarımıza, daire başkanlarımıza, müdürlerimize ve emeği geçen herkese teşekkür ediyor hizmetleri hak dergâhına yazılsın diyor saygılar sunuyorum” seklinde konuştu…

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor