Sedat Bolkan: Yüreğir’e hizmet için adayım

ADANA (BÖLGE) – AK Parti Yüreğir Belediye Meclis Üyesi aday adayı Sedat Bolkan, gazetemizi ziyaret ederek, yürüttüğü seçim çalışmaları ve seçilmesi halinde yapacağı hizmetler hakkında genel müdürümüz İlker Uçak’a bilgi verdi.

‘’GECE GÜNDÜZ DEMEDEN ÇALIŞACAĞIM’’

Kendisini yalnız bırakmayan ailesi, partilileri ve dostlarına da teşekkür eden Bolkan, “2024 Mart ayında yapılacak olan yerel seçimlerde meclis üyesi gösterilip seçilmem halinde şehrime ve çok sevdiğim Yüreğirime hizmet etmek için var gücümle gece gündüz demeden çalışacağım. 2002 yılından beri tek başına 21 yıllık iktidarımızda Sayın Cumhurbaşkanımızın Recep Tayyip Erdoğan’ın vurmuş olduğu imza ile Türkiye’nin İkinci Yüzyılına yakışır çalışmalar yapacağımızı belirtmek istiyorum. Bizler AK Parti’nin birer neferleriyiz. Gece gündüz demeden halkımızın hizmetkarı olarak her daim hizmet etmek için bu yola girdim. Rabbim yar ve yardımcımız olsun” dedi.

“ÇOCUKLARIMIZI UYUŞTURUCUDAN KORUYACAĞIZ’’

Bolkan, “Bugün hep birlikte Yüreğir’i daha yaşanılabilir, huzurlu ve refah içinde bir ilçe haline getirmek için birlikte yola çıkıyoruz’’ diyerek, ilçenin ciddi sorunlarla boğuştuğunu bildiklerin söyledi ve ‘’Yıllardır her birimizi derinden düşündüren işsizlik ve yoksulluk belasına, son yıllarda uyuşturucu illeti de eklendi” dedi. Yüreğir’deki uyuşturucu tehlikesine dikkat çeken Sedat Bolkan sözlerini şöyle sürdürdü: “Gençlerimizi ve çocuklarımızı uyuşturucu batağından kurtarmak, bu ilçenin evladı olarak benim ilk görevim olacak. Bunun için gerekli proje ve faaliyetleri bizzat araştırmış olmanın verdiği yeterlilikle, tüm çalışmaları büyük bir hassasiyet çerçevesinde yapacağımızın altını çizmek istiyorum. Bu ve benzeri sorunlara çözüm getirmek için bütün imkânları seferber edeceğimizi taahhüt ediyorum.”

“YOKSULLUK VE İŞSİZLİK YÜREĞİR’İN KADERİ OLMAYACAK”

Sedat Bolkan, gerçekleştirmeyi planladığı projelerden başlıklar halinde bahsederek, “Yoksulluk ve işsizlik oranlarında Türkiye’nin ilk sıralarında yer alan Yüreğir’de, bu sorunu çözmenin formüllerinden biri de üretim kooperatifleri kurmak olacak. Kadınlarımızın ve gençlerimizin meslek edinmelerine yönelik hizmetleri hayata geçireceğiz. Biz bakıma muhtaç, işsiz ve yoksul vatandaşlarımızı açıktan dağıtılan gıda kolileriyle rencide etmeyeceğiz. Bunun için nasıl yöntemlerle hemşehrilerimize hizmet edeceğimizi önümüzdeki süreçte sizlerle paylaşacağız” diye konuştu.

“YÜREĞİR’İ BİRLİKTE AYAĞA KALDIRACAĞIZ”

Yüreğir’in bir ferdi olmaktan gurur duyduğunu vurgulayan Bolkan, “Hayatımın hiçbir döneminde Yüreğir’in evladı olduğumu unutmadım. Belediyeciliğin bütün imkânlarını halk için kullanacağımızdan kimsenin şüphesi olmasın. Gençlik merkezleri, teknoloji ve inovasyon merkezi, kadın sığınma evleri, ilk adım birimleri, yaşlı bakım hizmetleri, kooperatifçilik gibi önemli projelerimizi ve daha birçok farklı ve yeni projeleri Yüreğir’de birlikte hayata geçireceğiz” dedi.

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor