ŞEHİDİMİZ EDEBİYETE UĞURLANDI

(HABER MERKEZİ)-Pençe-Yıldırım Harekatı kapsamında düzenlenen operasyonda yaralanarak GATA’ya kaldırılan ve yapılan müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Uzman Çavuş Mehmet Kırmızı, memleketi Ceyhan’da son yonculuğuna uğurlandı.

Şehit için düzenlenen cenaze törenine Sağlık Bakan Yardımcısı Tolga Tolunay, Vali Süleyman Elban, Adana Milletvekilleri Tamer Dağlı, Ahmet Zenbilci, Abdullah Doğru, Ayhan Barut, Orhan Sümer ve Müzeyyen Şevkin, Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, Ceyhan Kaymakamı Dr. Bayram Yılmaz, İl Emniyet Müdürü Doğan İnci, İl Jandarma Komutanı Albay Taşkın Keleş, Ceyhan Belediye Başkanı Hülya Erdem, şehidin ailesi ve yakınları katıldı.
Ceyhan Abdülkadir Ağa Ulu Cami’sinde öğle namazını müteakip kılınan cenaze namazının ardından Ceyhan Asri Mezarlığı Şehitliği’ne getirilen şehidin naaşı, göz yaşları ve dualarla vatan toprağına emanet edildi.
Şehidin tabutunun sarılı olduğu Türk Bayrağı’nı babası Zeydan Kırmızı’ya takdim eden Vali Elban, Şehit Mehmet Kırmızı’ya Allah’tan rahmet, ailesi ve yakınlarına baş sağlığı temennisinde bulundu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor