Şehir Hastanesi ailesi bayramlaşma töreninde buluştu

Yoğun iş temposuna “Bayramlaşma” molası

ADANA (BÖLGE)-Dünya standartlarında kaliteli sağlık hizmeti için gece gündüz demeden fedakarca çalışan Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin idare ve işletme birimi Kurban Bayramı dolayısıyla düzenlenen bayramlaşma programında bir araya geldi. 

Hastanenin Başhekimlik katında düzenlenen bayramlaşma törenine;  Başhekim Doç. Dr. Koray Daş, Rönesans  İşletme Hizmetleri Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi İşletme Müdürü Mehmet Karakuş  ile idare ve işletme birimi çalışanları katıldı. 

Ortak hedefi ; “En yüksek teknolojinin kullanıldığı, modern ve ferah bir hastane yapısı içinde, akademik kadroları, bilgi-tecrübe yönünden güçlü sağlık kadroları ve şirket çalışanlarıyla en kaliteli sağlık hizmetini sunmak” olan hastanenin idare ve işletme birimi çalışanları düzenlenen programda çeşitli ikramlar eşliğinde, sohbet edip bayramlaşma imkanı buldular.

Samimi bir sohbet ortamında geçen bayramlaşma töreninde,  Adana Şehir Eğitim ve Araştırma Hastanesi’nin çalışanları, Kurban Bayramı’nın hayırlara vesile olması temennisinde bulundular.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor