Şehit ailelerinden Vali Elban’a ziyaret

(HABER MERKEZİ)- Adana Valisi Süleyman Elban, ülkenin bölünmez bütünlüğünü sağlamak uğruna hayatlarını feda eden aziz şehitlerin kıymetli ailelerini makamında ağırladı.

Şehit Çarşı ve Mahalle Bekçisi Hakkı Bulduk’un kızı Dürdane Tutar, Şehit Er Deniz Yertutan’ın kardeşi Ali Yertutan, Şehit Piyade Er Sezgin Sezgin’in annesi Selamet Sezgin, Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Ercan Sanca’nın babası Muharrem Sanca, Şehit Jandarma Uzman Çavuş Selçuk Beki’nin eşi Zeynep Beki, Şehit Piyade Uzman Çavuş İslam Akyüz’ün babası Mustafa Akyüz, Şehit Piyade Er Yusuf Demiryürek’in ağabeyi Eyüp Demiryürek, Şehit Jandarma Komando Er Serhat Kurt’un annesi Yüksel Deveci, Şehit Jandarma Er Fatih Yeniay’ın babası Zeki Yeniay, Şehit Mehmet Gürses’in kızı Gözde Gürses, Şehit Polis Memuru Zeyyat Dağ’ın eşi Hacer Dağ ile Afrin Gazisi Komando Uzman Çavuş Tayfun Türkmen’in katıldığı ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirten Vali Elban, konuklarıyla bir müddet sohbet edip konuklarının hal ve hatırlarını sordu.

Vali Elban, ziyaret sırasında yaptığı açıklamada “Bizler, bugün ülkemizde birlik ve beraberlik içinde, özgürce yaşabiliyorsak bunu aziz şehitlerimize ve kıymetli gazilerimize borçluyuz. Bizlere düşen en büyük görev; şehitlerimizden bize kalan en büyük mirasa, aziz vatanımıza, sahip çıkmak ve ülkemizi daima daha da ileriye taşımak için aralıksız çalışmaktır. Aziz şehitlerimizin emaneti olan kıymetli ailelerinin daima yanlarında olacak, kederlerini paylaşacağız. Bu vatanı bizlere yurt kılan tüm şehit ve gazilerimizi her zaman rahmet ve minnetle anıyoruz.” dedi.

Ziyaretler, şehit yakınlarının kabulü ve ilgisinden dolayı Vali Elban’a teşekkür etmelerinin ardından son buldu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor