Şehit er Hereklioğlu son yolculuğuna uğurlandı

ADANA (BÖLGE)- Barış Pınarı Harekâtı kapsamında teröristlerin açtığı ateş sonucu yaralanan ve tedavi gördüğü Gülhane Eğitim ve Araştırma Hastanesinde yapılan tüm müdahalelere rağmen kurtarılamayarak şehit olan Piyade Sözleşmeli Er Bekir Can Hereklioğlu, memleketi Yumurtalık’ta Vali Mahmut Demirtaş’ın katılımıyla düzenlenen törenle son yolculuğuna uğurlandı.

Cenaze törenine Vali Mahmut Demirtaş’ın yanı sıra Kültür ve Turizm Bakan Yardımcısı Ahmet Misbah Demircan, Avrupa Birliği Eski Bakanı ve AK Parti Sözcüsü Ömer Çelik, AK Parti Adana Milletvekili Tamer Dağlı, CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut, Adana Emniyet Müdürü Zafer Aktaş, Yumurtalık Kaymakamı Hasan Hüseyin Vural, kamu kurum ve kuruluş temsilcileri, askeri ve mülki erkan ile şehidin ailesi ve yakınları katıldı.

Asri Mezarlığı morgundan alınan Piyade Sözleşmeli Er Bekir Can Hereklioğlu’nun naaşı ilk olarak Yumurtalık Merkez Camisi’ne getirildi. Burada ikindi namazını müteakip cenaze namazı kılındı.  Cenaze namazının ardından helallik alınmak üzere babaocağına getirilen şehidin naaşı Herekli çiftliği aile mezarlığında gözyaşları ve dualarla toprağa verildi.

Şehidin ailesine baş sağlığı temennilerini ileten Vali Demirtaş, Şehit Piyade Sözleşmeli Er Bekir Can Hereklioğlu’na Allah’tan rahmet dilediğini belirtti ve şehidin tabutunun sarıldığı Türk bayrağını şehidin babası Turgut Hereklioğlu’na takdim etti.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor