Şehit yakınlarından Vali Demirtaş’a ziyaret

ADANA (BÖLGE)-Türkiye Harp Malulu Şehit Dul ve Yetimleri Derneği İl Başkanı Mhemet Ali Bakır, Şehit Kıdemli Uzman Çavuş Ali Bezik’in eşi Nilgün Bezik ve kızı Psikolog Batın Bezik, Şehit Adem Şimşek’in karedşi Mehmet Sami Şimşek, Şehit Piyade Er Gökhan Arık’ın kardeşi Duran Arık, Şehit Astsubay Kıdemli Çavuş Kamil Yelmen’in kardeşi Ebru Arık, Şehit Polis Memuru Ali Bulduk’un eşi Melek Bulduk ve Şehit Jandarma Uzman Çavuş Selçuk Beki’nin eşi Zeynep Beki, Adana Valisi Mahmut Demirtaş’ı makamında ziyaret ettiler.

Şehit yakınlarının ziyaretlerinden onur duyduğunu ifade eden Vali Demirtaş, konuklarıylya bir süre sohbet etti. Vatanımızın birliğini koırumak ve milletimizin esenliğini devam ettirmek için canlarını ortaya koyan kahraman şehitlerimizin yaptığı fedakarlıkların hiçbir zaman unutulmayacağını dile getiren Vali Demirtaş, “Şehitlerimizin geride bıraktığı ailelerine hak ettikleri saygı ve hürmeti göstermek, toplum ve devlet olarak en büyük sorumulluğumuzdur” dedi.

Sohbet ortamında gerçekleşen ziyaretlerde şehit yakınları Vali Demirtaş’a kabulünden ve ilgisinden dolayı teşekkür ettiklerini dile getirdiler.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor