SELAHATTİN ÇOLAK’IN HAYALİYDİ KÜÇÜKSAAT

Selahattin Çolak Adana Belediye Başkanıydı.. Küçüksaat Meydanı rüyalarına giriyor, “Nüfus ve trafik yoğunluğunu ileriki yıllarda burada nefes aldırmaz” diyor, çözümler üretiyor, belediye bütçesiyle başa çıkamayacaklarını söylüyor ve devlet desteğiyle yapılabileceğini söylüyordu.

Çok sayıda yetkiliyle görüştü, düşüncelerini anlattı.

Selahattin Çolak’ın düşüncesi şöyleydi;

 “Küçük saatten geçen dar yolu, geniş bir bulvar haline getirmek.. Bunun için bir banka ile değişik işyerlerinin bulunduğu binaları yıkmak ve bulvarı kentin güneyine kadar uzatmak.. Burada yeni bir yerleşim alanı kurmak.. Dar sokakları genişletmek ve müdern bir kent haline dönüştürmek. Böylece, yangın, asayiş gibi olaylarda daha kolay müdahalede bulunmak, yanısıra çok katlı binalar yaparak yerleşim alanlarını modern binalarla donatmak.”

Selahattin Çolak, tüm bunların gerçekleşmesi halinde, okul, parklar ve eğelence alanlarıyla zenginleştirip, kent nüfusunun bu bölgede yerleşimini sağlanacağını  düşünüyordu.

Bugün, Seyhan Belediye Başkanı Zeydan Karalar, mevcut bütçesiyle bazılarını gerçekleştirdi. Kent meydanı Adana için büyük kazanç. Balıkçılar Pazarı’nın kaldırılması, modern  ve çağdaş Balıkçılar Çarşısı haline getirmesi takdirle karşılanacak bir hizmet..

Dileriz, seçilecek belediye başkanı, Küçüksaat Meydanı’nı geniş bir bulvara dönüştürür, yeni ve çağdaş bir kent haline getirmeyi başarır..

Bu konuda da bir öneride bulunmak isteriz.

Konuyu Selahattin Çolak çok iyi biliyor.. Bunun üzerinde çok çalışmalar yaptı, projeler üretti, en üst düzeyde, Genelkurmay dahil tüm birimlerle görüşmelerde bulundu. Konuyla ilgili sayın Çolak’ın görüşlerinin alınması sanıyoruz, çalışmalara ışık tutabilir.

……………………

FATİİH PORTAKAL’IN İSYANI!

FOX TV’nin haber sunucusu Fatih Portakal, taze fasulyenin kilosunun  etikette 29.90 TL olduğunu görünce isyan etmiş, hem tepkisini dile getirmiş, hem de fotoğraf ile fiyat etiketini sosyal medyada paylaşmış..

Boş ver be Fatih Portakal.. Yıllardan beri bu tepkiler dile getiriliyor da, yönetenler duymuyor bile..

Hatta, bu yönde tepkiler, o kadar büyümüş ki, şarkısı bile yapılmış.. Ne değişmiş? Bak Fatih Portakal, aşağıdaki şarkı sözü yazıldığında sen ya doğmamıştın, ya da bebektin.. Aşağıdaki şarkı sözünü oku, sonra kabul et;

Böyle gelmiş, böyle gidecek..

Bu fasulye yedi buçuk lira
Bu fasulye yedi buçuk lira
Hem kaynasın hem oynasın

Aman Halimem yandan
Severim seni candan


Bu fasulye kaynamaz oldu
Aman Halime kız oynamaz oldu

Aman halimem yandan
Severim seni candan

İki çatal bir de kaşık
İşlerimiz hep dolaşık

Aman Halimem yandan
Severim seni candan..

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor