Semiha Merve ile Halil dünya evine girdiler

(HABER MERKEZİ)-Orkide ve Erol Şennur ailesinin güzeller güzeli kızı Semiha Merve Şennur ile Zeynep-Süleyman Çekçen ailesinin kıymetli yakışıklı oğlu Halil Çekçen, Adana’da dillere destan muhteşem bir düğün töreniyle dünya evine girdi. Genç çiftin düğünü 10 Nisan Cumartesi günü covid pandemi kuralları altında muhteşem bir organizasyon ile Sular Vıp’de gerçekleşti. Çiftler salona bando ekibinin çaldığı müzikle çiçekler ve konfetiler arasında girdi.

 SEVGİ-SAYGI EKSİK OLMASIN

 Çukurova Belediye Başkanı Soner Çetin, Merve Şennur ve Halil Çekçen çiftinin nikâhlarını kıyarak mutluluklarına ortak oldu. Bir ömre giden yolda “Evet “diyerek dünya evine giren gençlerin nikah şahitlerini ise CHP Adana Milletvekili Ayhan Barut ve TMMOB Elektrik Mühendisleri Odası Adana Şube Başkanı Mehmet Mak yaptı. Çiftlere ‘Mutluluklar’ dileyen Başkan Çetin ve Milletvekili Barut evlilik cüzdanlarını kendilerine takdim ederken, “Yarınlara; vatanına ve milletine bağlı, çağdaş, Atatürk İlke ve İnkılaplarından vazgeçmeyen yeni nesiller yetiştirmenizi diliyoruz. Bir ömür boyu üzerinizden sağlık, mutluluk, huzur, sevgi ve saygı eksik olmasın” dediler.

 DAVETLİLER ÇİFTLERE ÖMÜR BOYU MUTLULUK DİLEDİ

 Bu arada mutlulukları gözlerinden okunan çiftin düğünü pasta kesimi tebriklerin kabulü ve  takı töreni ile devam etti. Maskelerini çıkarmamaya özen gösteren çiftler, davetliler ile birlikte canlı müzik eşliğinde danslarını oyunlarını alkışlar arasında sergiledi. Bu özel güne çok sayıda seçkin davetli katılarak yeni evli çiftin mutluluğunu paylaştı.

 Düğüne  katılan misafirler gelin ile damadın birbirlerine çok yakıştığını belirterek, “Ömür boyu mutlu olsunlar, bir yastıkta kocasınlar” temennisinde bulundu.

Genç çift aileleriyle birlikte, davetlilerle tek tek ilgilenerek birlikte olmanın onurunu sevincini yaşadı. Mutlulukları gözlerinden okunan Merve Şennur ve Halil Çekçen, ”Salgına rağmen bu mutlu günümüzde bizleri yalnız bırakmayan misafirlerimize sonsuz teşekkür ederiz” diye konuştular.

Davetlilerle ayrı ayrı ilgilenen gelin babası Erol Şennur ve damat babası Süleyman Çekçen ise

Uzaktan ve yakından gelen tüm dostlarımıza, akraba ve arkadaşlarımıza ayrıca pandemi nedeni ile katılamayıp telefonla arayan, çiçek ve telgraf göndererek ‘hayırlı olsun’ temennilerinde bulunan dostlarımıza da teşekkür ederiz.” Dediler.

Duygu dolu anlarında yaşandığı düğün gelin kuşağının bağlanması tebriklerin kabulü ve fotoğraf çekimleri ile son buldu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor