SERKAN İZMİRLİOĞLU, ADANASPOR’DA

Adanaspor’da bir yandan Cumartesi günü oynanacak Esenler Erokspor maçı hazırlıkları devam ederken, bir yandan da transfer çalışmaları sürüyor. Turuncu-Beyazlılar son olarak FC Luzem’de forma giyen 26 yaşındaki stoper Serkan İzmirlioğlu ile 2 yıllık sözleşme imzalandığını bildirdi. Serkan İzmirlioğlu’nun Adana’ya gelerek bugünkü çalışmaya katılacağı ve hocanın görev vermesi halinde Cumartesi günü oynanan Erokspor maçında forma giyebileceği belirtildi.

Öte yandan Adanaspor, 2024-2025 sezonunun ilk maçı olan Esenler Erokspor maçının hazırlıklarını Teknik Direktör Sol Bamba yönetiminde, Çatalan Tesisleri’nde yaptığı antrenmanlarla devam ediyor. Turuncu-Beyazlı futbolcuların antrenmanda oldukça hırslı oldukları gözlendi.

Adanasporlu futbolcuların yeni sezonun ilk maçında kendi seyircisi önüne çıkacağı Erokspor maçıyla ilgili olarak, “Taraftarlarımızın karşısına çıkacağımız için çok heyecanlıyız. Kamp dönemini en iyi şekilde geçirdik. Şimdi her şey bitti oynama zamanı. Stada gelecek olan taraftarlarımıza iyi bir futbol ve galibiyet hediye etmek istiyoruz” diye konuştu. Diğer taraftan Adanaspor, yeni sezonda giyeceği formaları da tanıttı.

Bu arada Adanaspor, 10 Ağustos Cumartesi günü saat 21.45’de Yeni Adana Stadyumu’nda konuk edeceği Esenler Erokspor maçının biletlerinin dün saat 10.00 itibariyle satışa çıktığını açıkladı. Adanaspor’un internet sitesinden yapılan açıklamada, “Esenler Erokspor maç biletleri satışta” denildi. Karşılaşmanın bilet fiyatları ise şu şekilde oldu:

VIP A Tribün: 400 TL

Güney Batı Alt Tribün: 200 TL

Maraton Alt Tribün: 150 TL

Arjantin Köşe: 100 TL. Gişelerin açılış ve kapanış saati ise 10.00-17.00 saatleri arası olarak belirlendi. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor