Sertaç Durak’tan Aslan’a cevap

(HABER MERKEZİ)-Büyükşehir Meclis Üyesi Mehmet Sertaç Durak, Karaisalı Belediye Başkanı Saadettin Aslan’ın yaptığı açıklamaya sert tepki gösterdi.

Büyükşehir Belediyesi Meclis Toplantısın da Karaisalı Belediye Başkanı Sayın Saadettin Aslan hem Büyükşehir Belediye Başkanımız Sayın Zeydan Karalar’ı,hem de Büyükşehir Belediyemizin Değerli Meclis Üyelerini,izleyicileri ve medya mensuplarını yanlış bilgilendirmişir diyen Büyükşehir Meclis Üyesi Mehmet Sertaç Durak”Açıklamam tamamen kamuoyunu bilgilendirme amaçlıdır”dedi.

Durak, “Adana’mızın yaylalarından olan Kızıldağ’da Başkanımız Zeydan Karalar’ın destekleri ile sürekli hizmet verilmektedir.

Ben Büyükşehir Meclis Üyesiyim,Sayın Aslanı’n bahsettiği mesele tamamen yanlış bilgiye dayanmaktadır.

Şöyle ki,Kızıldağ’da vatandaşlarla görüşüp sorunlarını dinleyip çözüm üretmeye çalışırken bir kaç vatandaşımız Karaisalı Belediye Başkanının “hizmet etmediğini”söyleyince,Ben vatandaşımıza seçim bitti değerli hemşehrim şimdi birlik beraberlik ve hizmet etme zamanı Karaisalı Belediye Başkanımızın’da imkanlar dahilinde yardımcı olduğunu belirttim. Demek ki benim lafımı tersten anlayanlar Sayın Aslan’ı yanlış bilgilendirmiş. Her zaman yaptığımın ve söylediğim sözümün arkasındayım ama söylemediğim, söylemekten hiçap duyacağım bir lafı da kabul etmem mümkün değildir.

Gönül isterdi ki Sayın Aslan beni arayıp sorsaydı.

Ayrıca Durak Ailesi kimsenin malını gasp etmez,çalmaz,kimseye de düşmanlık yapmaz. Amcam Aytaç Durak Adana’ya 50 yıl bürokratlık ve siyasette hizmet etmiştir. Toros Dağlarında on binlerce dönüme milyonlarca sedir tohumu ektirmiş hem Ülkemiz de hem Dünya çapında erezyonu önlemede aldığı tedbirlerle Milletimizin takdirini kazanmıştır. Ayrıca Kızıldağ Bizim Ailemizin yüz yıldan fazla çıktığı ecdadımızın yaylasıdır.

Sayın Başkanın Ailemiz için söylediği sözleri kendisine iade ediyorum.”

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor