SEYFETTİN CAN, MUHTARLAR VE VATANDAŞLARLA BULUŞTU

(HABER MERKEZİ)-CHP 28. Dönem Adana Milletvekili adayı olan Seyfettin Can, 5 Ocak Mahallesinde Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar ve Milletvekili Müzeyyen Şevkin ile birlikte muhtarlarla ve vatandaşlarla bir araya geldi. Toplantıya yaklaşık elli muhtar katıldı. Can yaptığı konuşmada Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar’ın  borçlu belediyeyi kara geçirdiğini söyledi.

‘ZORU BAŞARDI’

5 Ocak Mahallesinde yapılan toplantıda konuşan 28. Dönem CHP Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Can, ‘’Toplantıya katılan muhtarlarımızı burada görmekten çok mutlu oldum. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, göreve geldiğinde borçlu bir belediye ele aldı. Üzerine pandemi ve deprem de gelince başkanın işi çok zordu. Ancak Başkan Karalar yılmadan ve bahaneler üretmeden borçlu belediyeyi kara geçirdi. Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, diğer beş yıl için büyük projelerle bu kenti hak ettiği yere getireceğinden şüphem yor’’ dedi.

‘HİZMET ATAĞIMIZ DEVAM EDECEK’

Adana Büyükşehir Belediye Başkanı Zeydan Karalar, toplantıyı düzenleyen 28. Dönem CHP Adana Milletvekili Adayı Seyfettin Can’a teşekkür etti. Başkan Karalar, ‘Göreve geldiğimizde belediyenin borç tablosu çok kötüydü. Ama bizim Adanalılara vermiş olduğumuz sözler vardı ve biz bahanelere sığınamazdık. Öncelikle borçları yoluna koyduk ve kara geçen bir belediye yaptık. Yaptığımız köprüler ve altgeçitler ortada. Gelecek beş yıl içinde Adana’nın hiçbir sorunu kalmayacak sizlere buradan söz veriyorum’’ diye konuştu.

HALTAN BÜYÜK İLGİ

Yapılan toplantıya 5 Ocak Mahallesi sakinleri ve elliye yakın muhtarda büyük ilgi gösterdi. CHP Adana Milletvekili Müzeyyen Şevkin de toplantıya katılarak vatandaşların derdini dinledi. Mahalle sakinleri Adana Büyükşehir Belediye Başkanı, Milletvekili Müzeyyen Şevkin ve 28. Dönem CHP Adana Milletvekili adayı Seyfettin Can ile samimi sohbet ettikleri gözlerden kaçmadı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor