SEYHAN BARAJ GÖLÜNDE BOĞULAN 4 KİŞİLİK AİLE, KOZAN’DA TOPRAĞA VERİLDİ

(HABER MERKEZİ)-Kullandıkları otomobil ile Adana’nın Kozan ilçesinden gelerek, pikniğe giderken Seyhan Baraj Gölü’ne düşerek boğulan Veysel Aydoğmuş (37) eşi Emine (35) ve çocukları Mete (13) ile Batuhan Aydoğmuş (16), Kozan ilçesinde toprağa verilenek son yolculuğuna uğurlandılar.

Önceki gün saat 11.00 sularında, Çukurova ilçesi Topalak Mahallesi’nde meydana gelen kazada Eşi Emine, oğulları Mete ve Batuhan ile pikniğe giden Veysel Aydoğmuş, yönetimindeki 01 JG 944 plakalı otomobilin direksiyon kontrolünü kaybetmesi sonucu meydana gelen kazada  beton dubalar ve demir korkulukları aşarak Çatalan Köprüsü’nden Seyhan Baraj Gölü’ne düşen otomobil çevredekilerin ihbarıyla  duyuldu ve bölgeye çok sayıda itfaiye, sağlık, polis ve su altı ekibi sevk edildi.

Olay yerine gelen ve kurtarmaya çalışanların yanısıra su altı polisinin de devreye girdiğini söyleyen görgü tanıkları, önce Batuhan Aydoğmuş’un cansız bedenine ulaşıldığını,  vinçle otomobilin sudan çıkarıldığıını, Veysel, Emine ve Mete Aydoğmuş’un da cesetlerine ulaşıldığı belirtilirken ailenin yakınları gözyaşı döktü.

Aydoğmuş ailesinin cenazeleri, otopsinin ardından yakınları tarafından teslim alanarak Kozan ilçesi Kızıllar Mahallesi Mezarlığı’na götürüldü. Cenazeye Kozan Belediye Başkanı Mustafa Atlı ile çok sayıda kişinin katıldığı gözlendi. Cenazede, aile  yakınları fenalık geçirip bayılanların olduğu belirtildi.. Mezarlık camisinde kılınan namazın ardından Veysel, Emine, Mete ve Batuhan Aydoğmuş’un cenazeleri yan yana toprağa verildi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor