SEYHAN BELEDİYESİ’NİN YAZI İŞLERİ KARANTİNADA

Bir haftadan bu yana karantina altında tutulan personelin Covid-19 taramaları sonucu filyasyona tabi tutularak karantinaya alındığı bildirildi.

Evlerinde gözlem altında tutulan personelin gözlem altında tutulma süresinin devam ettiğini belirtenyetkililer, ertelenen meclis toplantısının 17 Ağustos Pazartesi günü yapılacağını söylediler.

(HABER MERKEZİ)-Dün toplanması gereken Seyhan Belediye Meclisi, yazı işleri müdürlüğü personellerinin Corona virüs kuşkusu nedeniyle karantinaya alındığı ve meclis toplantısının 17 Ağustos 2020 Pazartesi gününe ertelendiği açıklandı.

Seyhan Belediyesi’nden yapılan açıklamada, “Yazı işleri müdürlüğü personellerinin Covid-19 taramaları neticesinde filyasyona tabi tutulup karantina altında olması sebebiyle 5 Ağustos 2020 Çarşamba günü saat 17.00’de yapılacak olan belediye meclisi toplantısı, 17 Ağustos 2020 Pazartesi saat 17.00’de yapılacaktır” denildi.

EVLERİNDE GÖZLEM ALTINDA

Bir haftadan bu yana evlerinde gözlem altında tutulan Seyhan Belediyesi yazı işleri kadrosunun gözlem altında tutulduğunu belirten yetkililer, “Kesin bir bulgu yok, ancak şüphe var. O nedenle yazı işleri personelinin tümü gözlem altında tutuluyor” şeklinde açıklama yaptı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor