Seyhan Belediyespor kaybetmiyor

Adana Süper Amatör Küme’de mücadele eden Seyhan Belediyespor ligin 3.haftasında Güney Yıldızı Stadı’nda karşılaştığı Akkapıspor’u 4-1 yenerek 9 puana yükseldi ve hedefe bir adım daha yaklaştı.  

Mavi-Beyazlıları galibiyete taşıyan golleri Serbay, Serkan Çoban ve Can (2) kaydetti.

KINALI: İYİ YOLDAYIZ

Ligin ilk haftasında açılış maçında 5 Ocak Fatih Terim Stadı’nda Denizli Mithatpaşaspor’u 3-1 yenen Seyhan Belediyespor ikinci haftada ise M.Gülergin Stadı’nda Baklalıspor’u 4-2 mağlup etme başarısı göstermişti. Pazar günü oynadıkları Akkapıspor karşılaşmasını da kazanarak hedefe gidilen yolda bir engeli daha geride bıraktıklarını belirten Seyhan Belediyespor Antrenörü Fuad Kınalı, “ Futbolcularımı kutluyorum. Disiplinli bir şekilde iyi çalışarak başarılı sonuçların altına imza atıyoruz. Sezon sonunda hedefimize ulaşacağımıza inanıyorum” dedi.

RAKİP YÜKSEL GENÇLİKSPOR

Seyhan Belediyespor bu hafta cumartesi günü Yüksel Gençlikspor ile oynayacak. Mavi-Beyazlı ekibin Antrenörü Fuad Kınalı, “ İlk haftayı BAY geçiren rakibimiz Ülkügücü ile berabere kalırken Karaiusalıspor’u da yendi.  Zorlu bir 90 dakika mücadelesi bizi bekliyor. Belirlenilen program doğrultusunda hazırlıklarımızı sürdüreceğiz” diye konuştu. (HABER: Sefa AKIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor