SEYHAN BELEDİYESPOR U17 TAKIMI, TÜRKİYE ŞAMPİYONASI’NDA ADANAYI TEMSİL EDECEK

Son maçında Yüksel Gençlikspor’u 2-1 yenen Seyhan Belediyespor U17 takımı, ligi namağlup şampiyon olarak tamamlayarak Adana’yı Türkiye Şampiyonası’nda temsil etmeye hak kazandı

Türkiye Amatör Sporlar Federasyonu’nun düzenlediği U 17 Adana Şampiyonluğu müsabakalarını deneyimli teknik adamlar Mehmet  Yaman ve Yılmaz Bozkurt hocaların çalıştırdığı, son maçta Yüksel Gençlikspor’u 2-1 mağlup edip ligi namağlup tamamlayarak 2023-2024 sezonu Adana birincisi olan Seyhan Belediyespor , Adana’yı U17 Türkiye Şampiyonasında temsil etme hakkı kazandı.

Maçtan sonra tüm futbolcular şampiyonluk kupasını aldıktan sonra şampiyonluğun sevincini yaşadılar.  Seyhan Belediyespor’u çalıştıran  deneyimli teknik direktör  Mehmet  Yaman maçtan sonra yaptığı açıklamada, “Amacımız, Seyhan Belediyesi başkanımızın ve Kulüp Başkanımızın da destekleri ile Adana’dan Türk futboluna kazandırabileceğimiz kadar oyuncu kazandırmak. Futbolcularımızın basamakları bir bir aşıp profosyonel takımlarımızda ter akıtması bizleri son derece gururlandırmaktadır. Seyhan Belediye Başkanımıza ve kulüp başkanımıza ile tüm emeği geçenlere teşekkür ederim” dedi.

Öte yandan oynadığı futbolla dikkatleri üzerine çeken Seyhan Belediyespor’un başarılı defans oyuncusu Efe Yörük; “Bu başarımızın arkasında Mehmet ve Yılmaz hocalarımızın emeği çok, onları seviyoruz” diye konuştu. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor