Seyhan İlçe Kaymakamı Ekrem İnci, ÇGC’yi ziyaret etti

(HABER MERKEZİ)-Seyhan İle Kaymakamı Ekrem İnci, Çukurova Gazeteciler Cemiyeti’ni ziyaret ederek, hem ilçe hem de kente dair fikirlerini paylaştı. Kaymakam İnci, “Adana çok önemli bir kent. Dünyanın sayalı kentlerinden demek abartı olmaz. Ancak, gerek ekonomik ve gerekse sosyal anlamda gelecekte önemini daha da artıracak” dedi.

Kaymakam Ekrem İnci, ÇGC’yi ziyaretinde Yönetim Kurulu Başkanı Cafer Esendemir, Genel Sekreter Yasemin Atasoy, Başkan Yardımcıları Dilek Akın, Hüseyin Arat, Mali Sekreter Süreyya Uri, Yönetim Kurulu Üyeleri Mutlu Mete, Mustafa Akköse ve Çetin Ulucan tarafından konuk edildi.

Türkiye’nin en büyük ilçelerinden birisi olan Seyhan ilçe kaymakamlığında bir yılını dolduran, bu süre zarfında vizyoner projeler hayata geçiren Ekrem İnci, özellikle muhtarlarla sıkı bir diyalog halinde olduğunu belirtti. Eğitimden sosyal hizmetlere kadar birçok konuda önemli çalışmalar yapan Ekrem İnci, Tepebağ’ın önemine de vurgu yaptı.

Adana’nın en eski yerleşim birimlerinden birisi olan Tepebağ’ı saklı bir hazineye benzeten İnci, buranın başta gastronomi olmak üzere turizme ivme katacak çeşitli projelerle daha iyi değerlendirilmesi gerektiğini bildirdi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor