Seyhan Oteli’nde 2019 coşkusu

Bu sene her bütçeye uygun bir yeni yıl programları hazırlayan Seyhan Oteli, 5 yıldızlı kalitesi ve en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş sunumlarıyla, misafirlerini şikayetsiz ağırlama başarısını gösterdi. Sadece Adana’dan değil, Malatya, Gaziantep, Hatay ve Kayseri gibi şehirlerden özel olarak gelen ailelerin de rağbet gösterdiği programlarda, 2019’u karşılamanın mutluluğu doya sıya yaşandı.

Haber: Yener EKİNCİ

ADANA (BÖLGE)-Acısıyla-tatlısıyla bir yılı geride bırakıp, 2019’u coşkuyla karşılamak isteyen Adanalılar, genel olarak tercihlerini Seyhan Oteli’nden yana kullandı. Kentteki eğlence mekanları arasında en kapsamlı ve en ekonomik yılbaşı programını hazırlayan Seyhan Oteli, 5 yıldızlı kalitesi ve en ince ayrıntısına kadar düşünülmüş sunumlarıyla, misafirlerini şikayetsiz ağırlama başarısını gösterdi.

ÇEVRE İLLERDEN DE TERCİH EDİLDİ

Seyhan Oteli, bu sene biri çocuklara ayrılmak üzere 3 farklı salonda balo düzenledi. Saat 20.00 itibariyle salonları doldurmaya başlayan misafirler, çam ağaçları önünde ve Noel Baba ile fotoğraf çektirip, bu kareleri sosyal medya hesaplarından paylaşmakla geceye başlangıç yaptı. Eğlenceye sadece Adana’dan değil, Malatya, Gaziantep, Hatay ve Kayseri gibi şehirlerden özel olarak gelen aileler de rağbet gösterdi.

SANATÇILARDAN PERFORMANS ÜSTÜ BAŞARI

Seyhan Balo Salonu’nda sahneye ilk çıkan isim İlker Ulaş oldu. Performansıyla büyük alkış toplayan ünlü sanatçı, seslendirdiği nostaljik şarkılarla dinleyenleri adeta mest etti. Ulaş’ın şarkıları eşliğinde, eşleriyle pistte dans edenler, kimi zaman romantik, kimi zaman coşku dolu anlar yaşadı. Ulaş’ın ardından sahne sırası Uğurcan Kazan’daydı. Televizyon kanallarında yayınlanan reality şov ve yarışma programlarından tanıdığımız Kazan, Türk pop müziğinin eski ve yeni şarkılarından harmanlanan repertuvarıyla, oynamamak için kendini zorlayan misafirleri pes ettirip yerinde oturtmadı. Kazan’ın hayranlarından iki genç, sevdikleri sanatçı sahnedeyken kız arkadaşlarına sürpriz yaparak evlilik teklifinde bulundu. Orkestra Qband’ın hünerlerini sergilediği gecede sahne alan bir diğer isim de Songül Bozkurt’tu. Assolist Bozkurt, buğulu sesiyle geceye ayrı bir renk kattı. Saatler 00.00’a yaklaştığında 10’dan geri sayarak 2019’a ‘Merhaba’ diyen misafirler, hemen ardından Oryantal Şıvga’nın eşliğinde coşkuya hız kesmedi. Masaları tek tek dolaşan Şıvga, kıvrak hareketleri ve her zamanki güzelliğiyle izleyenleri bir kez daha büyüledi. 

ÇOCUKLAR UNUTULMAZ BİR GECE YAŞADI

Otelin klasikleri arasında yer alan Seyhan Ocakbaşı’nda düzenlenen programda ise Akif Çekirge ve Saz Grubu vardı. Türkiye’nin en ünlü gruplarından biri olan Akif Çekirge ve ekibi, Şanlıurfa’nın sıra gecesi tadında keyifli bir program çıkardı. Bir balo da çocuklar için Güney Balo Salonu’nda gerçekleşti.  Ebeveynlerinden bağımsız olarak Noel Baba, Noel Anne, palyaço ve sihirbaz gösterileriyle 2019’u karşılayan çocuklar, yeni arkadaşlar da edinerek, bakıcılar nezaretinde eğlence dolu saatler geçirdi. İlerleyen saatlerde yorgun düşen çocuklar, uyku odalarında dinlendi.

BÜYÜKTAŞ FAKTÖRÜ KENDİNİ YİNE GÖSTERDİ

Bu sene eğlence programında yüksek bir kar amacı gütmediklerini ifade eden Seyhan Oteli Genel Müdürü Tacım Büyüktaş, ‘’Yaşanan ekonomik sıkıntılar maliyetleri gerçekten çok yükseltti. Fakat biz herkesin doyasıya eğlenebileceği tarzda ve her bütçeye uygun olabilecek seviyede rakamlar çıkarmaya özen gösterdik’’ dedi. Minimum fiyatlara rağmen maksimum tarzda eğlendirme tecrübesini bir kez daha sergileyen Büyüktaş, ekibiyle beraber beklentileri sorunsuz karşılayarak, misafirler nezdinde 10 üzerinden tam puan aldı.

SOKAK KÖPEĞİNE ŞEFKAT ÖRNEĞİ

Hava sıcaklığının 6 dereceye kadar düştüğü yeni yıl gecesinde, soğuktan etkilenen bir sokak köpeği, aradığı şefkati Seyhan Oteli çalışanlarından buldu. Otelin kapısında bitap düşen hayvan, otel çalışanları tarafından karnı doyurulduktan sonra kapının önünde ki paspas üzerinde uyumaya başladı. Hayvanı göndermek için herhangi bir müdahalede bulunmayan otel çalışanları, üzerini bir battaniye ile örterek rahat bir gece geçirmesini sağladı. Otele girerek kapı önünde uyuyan bir köpekle karşılaşan misafirler, gösterilen hassasiyeti takdir ile karşıladı.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor