SEYHAN ZABITADAN BAYRAM DENETİMİ

(HABER MERKEZİ)-Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü ekipleri, Kurban Bayramı öncesinde halk sağlığının korunması çerçevesinde gıda üretimi ve satışı yapan işletmelere yönelik hijyen denetimi gerçekleştirdi, ruhsat ve belge kontrolünde bulundu.

SATIŞA SUNULAN ÜRÜNLER KONTROL EDİLDİ

Seyhan Belediyesi Zabıta Müdürlüğü tarafından yapılan açıklamada, “  Halk sağlığını düşünerek, kurban bayramı öncesinde tatlı ve şekerleme üretimi yapan ve satan işletmelerimizi ziyaret edip yasal denetimimizi gerçekleştirdik. Hayırlı işler dileğimizin ardından yapılan denetimlerde, satışa sunulan ürünlerin son kullanım tarihleri, fiyat bilgisi, üretim yapılan alanların standardizasyonu ve kullanılan araç ve gereçlerin standartlara uygun olup olmadığı, ruhsat ve belgeleri kontrol edilip, gerekli uyarılarda bulunduk ” denildi.

MİRZAÇELEBİ MAHALLESİNDE 172 İŞYERİNE DENETİM GERÇEKLEŞTİ

Gıda İşletmelerine yapılan denetimlerin ardından Seyhan Belediyesi Zabıta ekipleri,  İl Emniyet Müdürlüğü, İlçe Gıda Tarım Müdürlüğü ve Göç İdaresi ekipleri eşliğinde Mirzaçelebi Mahallesinde 172 işyerine denetim gerçekleştirdi. Denetimlerde, 6 adet işyerinin tabelası standartlara uygun hale getirildi, ruhsatsız olduğu belirlenen 3 iş yeri mühürlenerek ticari faaliyetleri sonlandırıldı.

DENETİMLER BAYRAMDA DEVAM EDECEK

Seyhan Belediyesi Zabıta müdürlüğü ekipleri sıkı denetimlerini kurban satış alanları ve kesim yerlerinde bayram süresince devam ettirecek.

 

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor