Seyhan’da güvenceli iş

ADANA (BÖLGE)-DİSK’e bağlı Genel iş sendikası Adana şube Başkanı Hüseyin Yaşar Gündoğdu, Adana Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay’ı makamında ziyaret etti.

Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay, “Taşeronla mücadelede çıktığımız yolda hayaller gerçeğe dönüşmeye başladı.  Bugün artık belediye şirketlerinde toplu iş sözleşmesi yapabiliyoruz. Bugün burada 696 sayılı KHK ile kadroya geçen İmar A.Ş personeli ile toplu iş sözleşmesi imzalamak için DİSK’e bağlı Genel iş sendikası ile karşılıklı mutabakata vardık. Önümüzdeki günlerde de toplu iş sözleşmelerimizi imzalarız” dedi.

Tolu iş Sözleşmesi Akay’a kısmet oldu

Başkan Akay:‘’Ücret dengesizliğini ortadan kaldırarak iş barışının sağlanmasını ön planda tutacağız.’’

Çalışanların yüzünü güldürmek için çok güzel bir çalışma yaptıklarını söyleyen Seyhan Belediye Başkanı Akif Kemal Akay “Seyhan’a hizmet etmenin gururunu yaşıyoruz. Seyhan Belediyesi olarak siz değerli çalışanlarımızın beklentilerini karşılayacak çok güzel bir çalışma yaptık.

Bu çalışmayı yaparken hem belediyemizde verdiğiniz emeğin karşılığı hem Belediyemizin temsil ettiği misyonun karşılanması hem de ücret dengesizliğini ortadan kaldırarak iş barışının sağlanmasını ön planda tuttuk” dedi.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor