Seyhan’ın kadın voleybolcuları seriye bağladı

Kadınlar 2.Lig Voleybol 6.Grupta mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü geçtiğimiz hafta sonunda Serinevler Spor Salonu’nda karşılaştığı Yüreğir Belediyespor’u 3-0 yenerek yükselişini devam ettirdi.

ÜST ÜSTE ÜÇÜNCÜ GALİBİYET

Oynadıkları son üç müsabakayı kazanma başarısı gösterdiklerini belirten Seyhan Belediyespor Kadın Voleybol takımı Antrenörü Göksel Özbek, “ Gaziantep Ada Koleji Zeugma Spor ve Kilis Belediyespor’un ardından Yüreğir Belediyespor engelini de bize yakışan bir sonuç ile kapadık. Ortaya koymuş oldukları performans ve seri galibiyetlerden dolayı sporcuları kutluyorum. Bu haftayı Gaziantep Adamspor’un ligden çekilmesiyle BAY olarak geçireceğiz. Ligin son haftasında ise deplasmanda  lider  Şanlıurfa Viranşehir Eğitimgücü ile karşılaşacağız. Hazırlıklarımızı galibiyet parolasıyla sürdüreceğiz” dedi.

BAŞKAN AKAY DESTEĞİNİ ESİRGEMİYOR

Genç bir kadro ile ligde mücadele ettiklerini belirten Özbek, “ Hedefimiz geleceğin Seyhan Belediyespor Kulübü’nü oluşturmak. Bu yolda da emin adımlarla ilerlemekteyiz. Bizlerin her zaman yanında yer alıp desteğini esirgemeyen Seyhan Belediye Başkanımız ve Seyhan Belediyespor Kulübü Onursal Başkanı Akif Kemal Akay’a ,sporcularım adına teşekkür ediyorum” diye konuştu.

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor