Seyhan’ın yüzü erkek hentbol ve kadın voleybolda güldü

Deplasmanlı Erkekler Hentbol Birinci liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü Hentbol takımı geçtiğimiz Pazar günü deplasmanda Ordu Gençlerbirliği’ni 23-18 yenerken 2.Ligde yer alan Kadın voleybol takımı ise Gaziantep’te Av.Mahmut Düşün MTAL Spor Kulübü’nü 3-0 yenme başarısı gösterdi.

CAN, “ BAŞARILI SONUÇLAR ALMAYA DEVAM ETMEK İSTİYORUZ”

Hafta içerisinde yapılan çalışmaları Ordu Gençlerbirliği müsabakasına yansıtarak salondan galibiyet ile ayrıldıklarını belirten Seyhan Belediyespor Kulübü Erkek Hentbol Takımı Baş Antrenörü Gürçin Can, “ Kazandığımız için mutluyuz. Sporcularımı kutluyorum. Başarılı sonuçlar almaya devam etmek istiyoruz. Pazar günü Yüreğir Spor Salonu’nda konuk edeceğimiz Sivas Gençlik ve Spor Kulübü’nü de yenerek çıkışımızı devam ettirmek arzusundayız. Çalışmalarımız da bu doğrultuda devam etmekte” dedi.

KIZ VOLEYBOL TAKIMI ANTEP’TEN MUTLU DÖNDÜ

Kadınlar Voleybol 2.Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kadın Voleybol takımı Pazar günü Gaziantep’te Av.Mahmut Düşün MTAL Spor Kulübü’ne konuk oldu. Mavi-Beyazlılar müsabakayı 3-0  kazanarak haftayı kayıpsız kapadı. Baş Antrenör Göksel Özbek, “Genç bir ekip ile mücadele ediyoruz. Sporcularımı son iki maçta ortaya koymuş oldukları performans ve aldıkları galibiyetten dolayı kutluyorum. Bu müsabakayı unutup Pazar günü Menderes Spor Salonu’nda oynayacağımız Ada Koleji Zeugma Spor Kulübü karşılaşmasına odaklandık” diye konuştu.

ERKEK BASKETBOL VE VOLEYBOL TAKIMI HAFTAYI ÜZGÜN KAPADI

2.Ligde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü erkek Basketbol takımı ise 3.haftayı da yenilgiyle tamamladı. Mütevazi bir ekip ile güçlü rakipler ile karşılaşan Mavi-Beyazlılar cumartesi günü Menderes Spor Salonu’nda grubun iddialı takımı Kastamonu Yurdum Spor Kulübü’ne yenildi. 2.Ligde mücadele eden Seyhan Belediyespor Kulübü Kadın Voleybol takımıda Osmaniye İstiklal Ortaokulu’na yenilerek haftayı üzgün kapadı.

FUTBOL TAKIMI BERABERE KALDI

Süper Amatör Küme Futbol Liginde mücadele eden Seyhan Belediyespor Futbol takımı geçtiğimiz Pazar günü K.K.Kardeşler Stadı’nda İmamoğlu Belediyespor ile karşılaştı. 90 dakika mücadelesi 0-0 berabere tamamlandı. Grupta namağlup 2.sırada yer alan Mavi-Beyazlılar bu hafta sonunu BAY olarak geçirecek. (BÖLGE SPOR)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Sağlık

    Spor