ŞİMŞEK 3 PUAN PEŞİNDE

Adana Demirspor, Badou Ndiaye’nin de iyileşmesiyle maça tam kadro çıkacak. Mavi-Lacivertliler, dış sahada ilk zaferini Fatih Karagümrük karşısında almak istiyor. Bugün saat 20.00’de oynanacak maçı Bahattin Şimşek yönetecek. Şimşek’in yardımcılıklarını Abdullah Bora Özkara ile Kamil Çetin yaparken, Ayberk Demirbaş da dördüncü hakem olarak görev yapacak.

Mavi-Lacivertliler, Fatih Karagümrük maçı hazırlıklarını tamamlayarak maç saatini beklemeye başladı. Adana Demirspor, milli araya Trabzonspor galibiyetiyle girerek 3’te 3 yapmışlardı. Mavi-Lacivertliler’de son olarak 4.haftada 3-0 kazanılan Pendikspor maçında forma giyen Badou Ndiaye’nin, sakatlığını atlatması teknik heyetin yüzünü güldürdü. Teknik Direktör Patrick Kluivert’ın da idman öncesinde, 32 yaşındaki Senegalli maestroyla özel bir görüşme gerçekleştirip, ondan beklenti ve isteklerini dile getirdiği öğrenildi.

Adana Demirspor’da, milli ara öncesi yakalanan havanın Fatih Karagümrük maçıyla devam edilmesi ve puanın 20’e çıkarılması hedefleniyor. Süper Lig’in 12.haftasında oynanacak Fenerbahçe maçına kadar seriyi devam ettirmek isteyen Mavi-Lacivertliler, zorlu Karagümrük, Konya ve Sivas engellerini aşarak Fenerbahçe ile oynayacağı maçı kazanıp sezon sonu ligi zirvede bitirmenin hesaplarını yapıyor. Adana Demirspor, Fenerbahçe ve Galatasaray’ın ardınadn 17 puanla üçüncü sırada bulunuyor. Fatih Karagümrük-Adana Demirspor maçı saat 20.00’da Atatürk Olimpiyat Stadı’nda oynanacak. (HABER: MEHMET APAYDIN)

    Bir yanıt yazın

    E-posta adresiniz yayınlanmayacak. Gerekli alanlar * ile işaretlenmişlerdir

    Röportaj

    Spor